Szűcs Lajos szerint a cél, hogy „a gyerekek megfelelő körülmények között tudjanak tanulni”. 

Gyömrő fideszes képviselője az általános iskolájukat kiegészítő konténerekkel büszkélkedett

Szűcs Lajos, Gyömrő fideszes országgyűlési képviselője, a közösségi oldalára posztolt egy videót, amelyben beszámol arról, hogy szeptember 18-án két konténert helyeznek el a Fekete István Általános Iskola előtt. A 444.hu szemléje szerint azt is hozzátette, hogy további két konténert fognak még telepíteni egy másik területen.

A képviselő a videóban azzal viccelődik, hogy „nemcsak az RTL KLub, hanem mi is tudunk ilyen videót csinálni”. Ezzel az RTL egy augusztusi riportjára utalhatott, amiben bemutatták, hogy évek óta több a diák, mint ahány hely van a tantermekben, ezért konténertermekben tanulnak a gyerekek, de még ezek sem elegendőek, újakat kellett rendelni.

Az iskola szülői munkaközösségének vezetője, Siegl Tünde akkor arról beszélt a híradónak, hogy gyakran szennyvíz önti át a konténertermeket, és amikor ezt mondta, akkor egy patkány is felbukkant.

Az iskola honlapján 2021-ben született egy hosszú bejegyzés arról, hogy az iskola jelenlegi épülete már nem alkalmas felújításra, olyan szerkezeti problémák vannak. Ám a kormány lefújta a felújítást pénzhiány miatt. Az iskola honlapján 2021-ben arról írtak, hogy 2022 tavaszára tervezik az ideiglenes konténersuli felépítését. Most a képviselő a videóhoz azt írja:

Hamarosan a Kastélydombi területen is telepítésre kerülnek további konténerek. A legfontosabb most az, hogy fogjunk össze, és dolgozzunk azért, hogy minél hamarabb felépülhessen a szükséges új iskolaépület. Köszönöm a szülők konstruktív hozzáállását, a gyerekeknek pedig eredményes tanulást kívánok!

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Büszke a konténerre..."""
Ez is echte fideszes. Büszke a konténerre... Nem az iskolára, a konténerre! A konténeriskolára!
A gyerekek pedig majd írhabundában ülhetnek a konténeriskolában! Esetleg modern konténerfűtéssel oldják meg a dolgot?
Az, úgy, biztos olcsóbb lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@ómió: 09.13: De, essen róla szó! És, ha nem vagy rest, akkor vissza is keresheted az akkori kommentjeimet, amikben leírtam róluk IS, hogy ez nem helyes! Ez egy döntő lépés a kisfalvak elsorvasztásához!
De, attól még a stadion, Atlétikai Vb és hasonlók HELYETT akkor se konténeriskolát kellene csinálni! Ahogy másik iskolában a plafon szakad le vagy az udvarra járnak a gyerekek! És a csúcs, hogy a szülőkkel szedetnék ki a sz.@rt az udvari retyóból! Ez viszont fideszötlet volt!
Attól, hogy egy baloldali kormány hülyeséget csinál, attól ez már kötelező vagy felmentő érvényű a Kmalacéknak is?!?! (és ez csak egy észrevétel---a sokból)
ómió
@namihami: Szóval, akkor, nálatok a stadionok lerohasztása áll az első oldalon meg a "merjünk kicsik lenni", ellehetetlenülni efftársi kívánalma!? Aha! Azért, azt is összeszámolhatnád, hány iskolát újítottak fel az elmúlt években (ami Böszme efftársatok idején nem volt divat) és mennyivel segítette a kormány a vidéki településeket! Ennyit a "kisfalvak elsorvasztásáról"! Ahhoz meg - úgy tűnik - nem volt megfelelő "jósdájuk", hogy a háborút, a "szankcióitok" önsorsrontó hatásait és a kieső bevételeket - amiért itt pl. "konténerbevonást" kénytelenek egyelőre alkalmazni - előre tudhatták volna! Na, majd az efftársi Szilvásy jósda...! Ugye!?
namihami
@ómió: 08.52: Ahhoz, hogy mennyi iskola lett felújítva, ahhoz azért tedd hozzá, hogy más gazdasági és anyagi (főleg anyagi) körülmények között volt szerencséje(??) élni annak és ennek a kormánynak!
Ahogy a sok iskolafelújítás ""maradékából"" azért kikelt a tojásból egy Orbán, egy Tiborcz, egy Szíjj (és hadd ne soroljam) ! Vajon hány iskola épülhetett volna, ha nem egy focibuzi miniszterelnök keveredett volna a balsors kegyéből a kormányrúdhoz? Persze, hobbi az kell! És még szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy nem a vizilabda vagy az úszás a hobbija (bár vicces lenne elnézni egy medencében, ahogy kicsap a víz a peremen, mikor belemegy a Kmalac), mert akkor már felásatta és körbecsempéztette volna az országot!
De, komolyan: Add össze a két kormány anyagi és egyéb lehetőségeit és akkor meg kéne(!!) látnod a hiányzó pénzeket! Persze, megvannak azok, mára már az ""-isztáni, tajpeji és moszkvai bankok trezorjaiban, mert kiderült, hogy a lánya ugyan biztonságban volt doxáéknál, de a banktitkok már nem! -isztán biztosabb, drágább, de biztosabb!
És, amit nem Hatvanpuszta nyelt el, OTT már elveszett a számunkra! Majd jól jön nekik, ha megszorul a klán!
ómió
@namihami: Úgy véled, a totál felszámolt, megszüntetett iskoláitok - mert ti csak a rombolásra vagytok képesek - újrafelépítése lett volna a jelenlegi kurzus egyetlen feladata!? Az meg, hogy megszüntették a népzsebelést, ami egy IMF kényszer volt a fenyegető államcsődötök miatt - ezzel együtt a korábbi 8000 milliárdos államadósságot "csak" 14000 milliárddal növeltétek, azon senki/semmit nem támogatva, nem építve - visszaadták a lenyult 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat három és félszeresükre emelték, jött a nők 40+ nyugdíja, a -25-ös fiatalok szja mentessége, a magánberuházások támogatása, mindez, ugye "smafu a lopottból", amit itt hazudozol! Ja! A "hiányzó pénzek"! Azokat ott keresd, ahol "nyócév" alatt 14000 milliárddal nőtt az államadósságunk, aminek az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait máig is nyögnünk kell! Lényeg, hogy a másikra hazudhassátok!
namihami
@ómió: 09.22: 10.07:
Na, kezdjük:
1. ""...korábbi 8000 milliárdos államadósságot "csak" 14000 milliárddal növeltétek...""---hol tartunk most?
2. "" visszaadták a lenyult 13. havi nyugdíjat..""---12 év után és a következő választás előtt
3. "" ...jött a nők 40+ nyugdíja..."""---erősen megvágott (csökkentett) összegű nyugdíjjal
4. ""...a -25-ös fiatalok szja mentessége...""---minek? némi plusz piára vagy drogra jó lett, mert nyugdíjalapra vagy lakásra spórolás (számottevően) nem lett belőle
5. ""...az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait máig is nyögnünk kell""---na, az isten szerelmére, legalább a kamatot ne!!! ezeknek, a most felvett hiteleknek a kamatai egyrészt a régi kamatoknál nagyságrenddel nagyobbak lesznek és még a dédunokáink is fizetik. és ami még nagyobb hibájuk, hogy vagy be se fejezik (vasút) vagy gazdaságtalan (akkumulátor és környezetvédelem)
ómió
@namihami: Nézzük! Ott tartunk, hogy "hagyatékoltatok" 22000 milliárd szétlopott államadósságot, amit az az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamattal, plusz Paks2, plusz Belgrád- Budapest vasútfelújítás mára 40000 milliárd fölé vitt - mégsem kell az államccsőd elől visítva az IMF-hez gigakölcsönért rohannunk! Az általatok ellopott 13. havi nyugdíjat visszaadták, mihelyt az évekig fenyegető államcsődötöket elhárították! A nők 40+ nyugdíját meg a fiatalok szja mentességét meg ócsárolhatod, hiszen a tetvesbolsi bandád a rávalókat úgyis csak ellopni volt képes! A ránk hagyott kamatos kamataitokat meg próbáld talán görcsösebben elhazudni! Hátha sikerül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.