Szűcs Lajos szerint a cél, hogy „a gyerekek megfelelő körülmények között tudjanak tanulni”. 

Gyömrő fideszes képviselője az általános iskolájukat kiegészítő konténerekkel büszkélkedett

Szűcs Lajos, Gyömrő fideszes országgyűlési képviselője, a közösségi oldalára posztolt egy videót, amelyben beszámol arról, hogy szeptember 18-án két konténert helyeznek el a Fekete István Általános Iskola előtt. A 444.hu szemléje szerint azt is hozzátette, hogy további két konténert fognak még telepíteni egy másik területen.

A képviselő a videóban azzal viccelődik, hogy „nemcsak az RTL KLub, hanem mi is tudunk ilyen videót csinálni”. Ezzel az RTL egy augusztusi riportjára utalhatott, amiben bemutatták, hogy évek óta több a diák, mint ahány hely van a tantermekben, ezért konténertermekben tanulnak a gyerekek, de még ezek sem elegendőek, újakat kellett rendelni.

Az iskola szülői munkaközösségének vezetője, Siegl Tünde akkor arról beszélt a híradónak, hogy gyakran szennyvíz önti át a konténertermeket, és amikor ezt mondta, akkor egy patkány is felbukkant.

Az iskola honlapján 2021-ben született egy hosszú bejegyzés arról, hogy az iskola jelenlegi épülete már nem alkalmas felújításra, olyan szerkezeti problémák vannak. Ám a kormány lefújta a felújítást pénzhiány miatt. Az iskola honlapján 2021-ben arról írtak, hogy 2022 tavaszára tervezik az ideiglenes konténersuli felépítését. Most a képviselő a videóhoz azt írja:

Hamarosan a Kastélydombi területen is telepítésre kerülnek további konténerek. A legfontosabb most az, hogy fogjunk össze, és dolgozzunk azért, hogy minél hamarabb felépülhessen a szükséges új iskolaépület. Köszönöm a szülők konstruktív hozzáállását, a gyerekeknek pedig eredményes tanulást kívánok!

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Büszke a konténerre..."""
Ez is echte fideszes. Büszke a konténerre... Nem az iskolára, a konténerre! A konténeriskolára!
A gyerekek pedig majd írhabundában ülhetnek a konténeriskolában! Esetleg modern konténerfűtéssel oldják meg a dolgot?
Az, úgy, biztos olcsóbb lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Büszke a konténerre..."""
Ez is echte fideszes. Büszke a konténerre... Nem az iskolára, a konténerre! A konténeriskolára!
A gyerekek pedig majd írhabundában ülhetnek a konténeriskolában! Esetleg modern konténerfűtéssel oldják meg a dolgot?
Az, úgy, biztos olcsóbb lesz!
madlaci66
Ha a szart letakarják ezüstpapírral, attól az még büdös marad.
kereső
Ezt a szégyentelent! Erre büszkének lenni!! A helyében azt is letagadnám, hogy országgyúlési képviselője vagyok ennek "családbarát, és gyermek centrikus "kormánynak.
Józsipapa
a tenisz szövetséget is sikerült
lerabolni neki...szégyen,
hogy még szabadlábon van...
Eladott Ország
Mondja ezt Szűcs Lajos, akihez a teniszszövetség elnökeként kötődik sok milliárd forintnyi el nem számolt adófizetői pénz. "Szűcs Lajos a hazai politika színtéren ismerős lehet a Magyar Teniszszövetség elnökeként, akinek nem kisebb mint 13 milliárd forintos kárt sikerült összehoznia ..." Völner Pál hivatkozthat erre, ha ez is szabadlábon van, akkor őt se csukhatják le. Még büszke is! Komolyan, ennyi fideszes gyökér, bunkó, tapló, mostanság felbukkan mindenhol, meg ráadásul szimpatizáns celebjeik, hát ez nem semmi. Elfogyott a pénz a tenisz szövetségnél, konténert vett Lajos a Lölő cégénél.
-Nézd Andi, mennyi iskola. Konténet konténer hátán. A mi 27 milliárd forintos 62 méter hosszú ROSE D’OR (Arany Rózsa) jachtunkon el sem férne. Hihetetlen!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/32564402_1806742979632493_881903093929738240_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=YgI4H311GA0AX9NNWVQ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCeJbtu4dsH1UBjqOvpfy1myxa_Ps5x1mBEgZRlTnbK5Q&oe=6530B078
Javaslom a gyömrői iskola vezetésének, hogy nevezzék át az intézményt templommá, rögtön rendbe teszi a NER állammaffia!
Eladott Ország
Az egyik legszomorúbb az egészben, hogy még szabadlábon van. Vajon hány ember házát vihettek el pár milliós tartozásért? A konténerbe meg közmunkást tanárnak oszt jónapot. "felbukkant egy patkány" - ez stimmel. "Épül, szépül kishazánk", ugye te rezsimcsicska? Erre vered a nyálad 2023-ban? A haverjaid által ellopott ezer milliárdokból bezzeg milyen szép új iskolátok is lehetett volna? Lajos, te ehhez asszisztáltál, most meg játszod a sikeres fideszes potentátot, a hatalmasságot, hogy ezt is elintézted... El! Az elvtársaiddal az ott tanuló gyermekek gyermekeinek a jövőjét is elloptátok. "Учиться, учиться и учиться!" (tanulni) B. И. Ленин. Arról nem szól a fáma, hogy hol, és kitől. Eközben a déli határ másik oldalán 600 millióból adnak át egy új kollégiumot, hogy szakadna rád az ég miközben a konténereknek örülsz te gyömrői phaszparaszt… Lajos! hová tűnt több milliárd a tenisz szövetségből?!
ómió
Efftársiasan nyilván az iskolabezárás "nyerne"!
namihami
@ómió: 09.25: Nem! Az Atlétikai Vb, a stadionépítés, a focitámogatás helyett pl az iskola-, az óvoda- és egyéb, hasonlók építése és felújítása ""nyerne"" ! Persze, nem döntően és szinte kizárólag az egyházi vonal! Mert arra azért midig jut! Hogy a határontúli kisszolgaképzés hasonló célra való ellátásáról már szó se essék!
ómió
@namihami: Ne "szerénykedj"! Megmutattátok anno! Hányszáz iskolát is zárattatok be Böszme gazdátok "vezényletével", miközben minden más is lerohadt!? Vagy ez az, amiről "szó se essék"!?
namihami
@ómió: 09.13: De, essen róla szó! És, ha nem vagy rest, akkor vissza is keresheted az akkori kommentjeimet, amikben leírtam róluk IS, hogy ez nem helyes! Ez egy döntő lépés a kisfalvak elsorvasztásához!
De, attól még a stadion, Atlétikai Vb és hasonlók HELYETT akkor se konténeriskolát kellene csinálni! Ahogy másik iskolában a plafon szakad le vagy az udvarra járnak a gyerekek! És a csúcs, hogy a szülőkkel szedetnék ki a sz.@rt az udvari retyóból! Ez viszont fideszötlet volt!
Attól, hogy egy baloldali kormány hülyeséget csinál, attól ez már kötelező vagy felmentő érvényű a Kmalacéknak is?!?! (és ez csak egy észrevétel---a sokból)
ómió
@namihami: Szóval, akkor, nálatok a stadionok lerohasztása áll az első oldalon meg a "merjünk kicsik lenni", ellehetetlenülni efftársi kívánalma!? Aha! Azért, azt is összeszámolhatnád, hány iskolát újítottak fel az elmúlt években (ami Böszme efftársatok idején nem volt divat) és mennyivel segítette a kormány a vidéki településeket! Ennyit a "kisfalvak elsorvasztásáról"! Ahhoz meg - úgy tűnik - nem volt megfelelő "jósdájuk", hogy a háborút, a "szankcióitok" önsorsrontó hatásait és a kieső bevételeket - amiért itt pl. "konténerbevonást" kénytelenek egyelőre alkalmazni - előre tudhatták volna! Na, majd az efftársi Szilvásy jósda...! Ugye!?
namihami
@ómió: 08.52: Ahhoz, hogy mennyi iskola lett felújítva, ahhoz azért tedd hozzá, hogy más gazdasági és anyagi (főleg anyagi) körülmények között volt szerencséje(??) élni annak és ennek a kormánynak!
Ahogy a sok iskolafelújítás ""maradékából"" azért kikelt a tojásból egy Orbán, egy Tiborcz, egy Szíjj (és hadd ne soroljam) ! Vajon hány iskola épülhetett volna, ha nem egy focibuzi miniszterelnök keveredett volna a balsors kegyéből a kormányrúdhoz? Persze, hobbi az kell! És még szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy nem a vizilabda vagy az úszás a hobbija (bár vicces lenne elnézni egy medencében, ahogy kicsap a víz a peremen, mikor belemegy a Kmalac), mert akkor már felásatta és körbecsempéztette volna az országot!
De, komolyan: Add össze a két kormány anyagi és egyéb lehetőségeit és akkor meg kéne(!!) látnod a hiányzó pénzeket! Persze, megvannak azok, mára már az ""-isztáni, tajpeji és moszkvai bankok trezorjaiban, mert kiderült, hogy a lánya ugyan biztonságban volt doxáéknál, de a banktitkok már nem! -isztán biztosabb, drágább, de biztosabb!
És, amit nem Hatvanpuszta nyelt el, OTT már elveszett a számunkra! Majd jól jön nekik, ha megszorul a klán!
ómió
@namihami: Úgy véled, a totál felszámolt, megszüntetett iskoláitok - mert ti csak a rombolásra vagytok képesek - újrafelépítése lett volna a jelenlegi kurzus egyetlen feladata!? Az meg, hogy megszüntették a népzsebelést, ami egy IMF kényszer volt a fenyegető államcsődötök miatt - ezzel együtt a korábbi 8000 milliárdos államadósságot "csak" 14000 milliárddal növeltétek, azon senki/semmit nem támogatva, nem építve - visszaadták a lenyult 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat három és félszeresükre emelték, jött a nők 40+ nyugdíja, a -25-ös fiatalok szja mentessége, a magánberuházások támogatása, mindez, ugye "smafu a lopottból", amit itt hazudozol! Ja! A "hiányzó pénzek"! Azokat ott keresd, ahol "nyócév" alatt 14000 milliárddal nőtt az államadósságunk, aminek az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait máig is nyögnünk kell! Lényeg, hogy a másikra hazudhassátok!
namihami
@ómió: 09.22: 10.07:
Na, kezdjük:
1. ""...korábbi 8000 milliárdos államadósságot "csak" 14000 milliárddal növeltétek...""---hol tartunk most?
2. "" visszaadták a lenyult 13. havi nyugdíjat..""---12 év után és a következő választás előtt
3. "" ...jött a nők 40+ nyugdíja..."""---erősen megvágott (csökkentett) összegű nyugdíjjal
4. ""...a -25-ös fiatalok szja mentessége...""---minek? némi plusz piára vagy drogra jó lett, mert nyugdíjalapra vagy lakásra spórolás (számottevően) nem lett belőle
5. ""...az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait máig is nyögnünk kell""---na, az isten szerelmére, legalább a kamatot ne!!! ezeknek, a most felvett hiteleknek a kamatai egyrészt a régi kamatoknál nagyságrenddel nagyobbak lesznek és még a dédunokáink is fizetik. és ami még nagyobb hibájuk, hogy vagy be se fejezik (vasút) vagy gazdaságtalan (akkumulátor és környezetvédelem)
ómió
@namihami: Nézzük! Ott tartunk, hogy "hagyatékoltatok" 22000 milliárd szétlopott államadósságot, amit az az évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamattal, plusz Paks2, plusz Belgrád- Budapest vasútfelújítás mára 40000 milliárd fölé vitt - mégsem kell az államccsőd elől visítva az IMF-hez gigakölcsönért rohannunk! Az általatok ellopott 13. havi nyugdíjat visszaadták, mihelyt az évekig fenyegető államcsődötöket elhárították! A nők 40+ nyugdíját meg a fiatalok szja mentességét meg ócsárolhatod, hiszen a tetvesbolsi bandád a rávalókat úgyis csak ellopni volt képes! A ránk hagyott kamatos kamataitokat meg próbáld talán görcsösebben elhazudni! Hátha sikerül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.