Legalább nyolcmilliárd forint érkezett az elmúlt években a kormánypárti influenszereket foglalkoztató, illetve a Fidesz érdekében kampányokat folytató szervezetekhez úgy, hogy az összeg forrásáról semmi sem deríthető ki – írja a 24.hu. Csak a Megafon egyetlen év alatt kétszer annyi pénzhez jut így, mint amennyi a teljes ellenzék állami kampánytámogatása volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@simmering73: Igen, most valahogy elmarad a buta szekta, hogy a pénz eredetének történetét firtassa. Ha az ő közpénzüket lopják, az nem baj. Ha külföldi magyarok adnak a sajátjukból, azt nem tudják feldolgozni.
Ez csak egy újabb példa arra, mennyire ijesztően buták.
Eladott Ország
Érdekes, igen érdekes a CÖF sem független civil szervezet igaz Orbán mégsem vizsgálódik vagy hisztizik emiatt - csak a szokásos kettős mérce. Az ilyen-olyan pénzek vándorolnak szépen az egyik zsebből a másikba, de lényeges dolgokra, mint az egészségügy, oktatás vagy a pedagógusok bérére nincs ám pénz, agyrém. A rezsialapból mindenre futja, mert nálunk ötöd áron van. Amíg a 3 millió birka a fideszre szavaz és a többi 5 millió csak a farkát vakarja négy évente addig szabad a rablás. Nem siránkozni kell hanem tenni a változásért.
verőce21
Jónak viszik a pénzt, de mennyivel jobb helyen lenne az, egy Kajman szigeteki NER-es bankszámlán...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.