Létezik egy feljelentés, amit az OTP tett „ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt, a 99 Mozgalom ügyében”, erre reagált most Budapest főpolgármestere. 

Karácsony Gergely reagált az OTP feljelentésére

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Korábban írtunk róla, hogy az OTP feljelentést tett Karácsony Gergelyék adománygyűjtési ügyében. 

A Rogán Antal felügyelete alatt álló Nemzeti Információs Központ idén júniusban a parlamenti nemzetbiztonsági bizottsága számára készített jelentésben azt írta, a mozgalom számlájára egyetlen befizetőként Karácsony párttársa, Perjés Gábor volt azonosítható, és a pénzek több mint négyötöde euróban és fontban érkezett a mozgalomhoz.

A bank a feljelentésben azt írta:

„álláspontunk szerint a csomag típusú elhelyezés fizikailag kizárja a szóban forgó ládákba történő pénzek belehelyezését.”


Az OTP nemrég belső vizsgálatot rendelt el, amely többek között arra jutott, hogy „a ládába a tetején található résen keresztül bankjegycsomagok nem helyezhetők el”, illetve hogy „a behozott bankjegyek többsége – elsősorban az euróbankjegyek – újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak”.

Minderre Karácsony így reagált a Facebookon közzétett posztjában:

„Nyolcmilliárd forint. 8 000 000 000 forint... ennyi pénzt kaptak a Fidesz propagandistái, akik a Fidesz megbízásából, a Fidesz érdekében szakmányban gyártják a lejárató kampányokat, hazudnak és manipulálnak... Nincs kétségem, ezt a pénzt a kormánypárt juttatja el nekik, és ez a pénz a magyar adófizetők pénze... Azt hiszem, okkal feltételezem, hogy ebből a hatalmas pénzből jó sokat elköltöttek már rám, próbálkoznak újra és újra, még akkor is, ha lassan nincs hét, hogy ne lőnék lábon magukat.”

Karácsony szerint például így gyártottak teljesen kamu Városháza-ügyet, megemlítette, hogy a budapesti gyomhelyzet miatt is őt szokták elővenni, vagy ha autók állnak a piros lámpánál (dugóhelyzet?), vagy ha ő maga egy kapubeállónál száll ki az autóból.

„Ez csak fokozódni fog a következő hónapokban, az önkormányzati és az EP-kampány idején... Sőt, már el is kezdődött. A közpénzözön luxusából csócsálják a jogszerű adománygyűjtést, most éppen egy olyan anyaggal – amelynek állításait a pénzintézetnek majd két éve elküldött dokumentáció is tételesen cáfolja-, de amiben nem elég, hogy az Orbán-kormány rendeletének megfelelő adománygyűjtésre használt láda méretét nem találják el, de még az időgépet is feltalálták.”

- tette hozzá a főpolgármester. 

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
„Nyolcmilliárd forint. 8 000 000 000 forint... ennyi pénzt kaptak a Fidesz propagandistái, akik a Fidesz megbízásából, a Fidesz érdekében szakmányban gyártják a lejárató kampányokat, hazudnak és manipulálnak..."

és ezt a pénzt fideszék a magyaroktól vették el a szellemi nyomortanyáik müködtetésére! -persze a buta shikarikkal és nekik tapsikoló ökröcskékkel mindent meg lehet csinálni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
„Nyolcmilliárd forint. 8 000 000 000 forint... ennyi pénzt kaptak a Fidesz propagandistái, akik a Fidesz megbízásából, a Fidesz érdekében szakmányban gyártják a lejárató kampányokat, hazudnak és manipulálnak..."

és ezt a pénzt fideszék a magyaroktól vették el a szellemi nyomortanyáik müködtetésére! -persze a buta shikarikkal és nekik tapsikoló ökröcskékkel mindent meg lehet csinálni!
csak úgy....
@KisTehen: pelus van rajtad? - nem ám becsinálsz az erölködéstöl b+! :)
boci, te lassan két kuka fideszest teszel ki, kérj béremelést!
csak úgy....
@KisTehen: eröltetett vagy mint a @Philip Marlowe: kollégád! :)
- szegény viktor, nem sok hasznot hoztok neki, ti csak viszitek a fáradságosan összelopott zsozsót!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te egy balga fideszproli szelektív elmével !
Menőmanó
Mi ez az 526 millió a fidesz 8 milliárdjához képest? Más szemében a szálkát is, magukéban a gerendát se.
Majd ha a fidesz elszámolt, akkor lesz joga másokra ugatni.
csak úgy....
@KisTehen: bocim, neked még az az egy mondat is sok! - én nem is várok többet tőled :)
izéke
Az az otp baja,hogy nem az ő számlajukat használták a befizetéshez? Vagy nem csányinak adták vagy orbánnak? Vagy ha mégis otp szamlára fizették be,akkor kurvasokat kerestek az átváltáson. Amugy mióta szokás ennyire megvizsgálni a befizetett bankjegyeket,hogy ennyire alaposan feljegyezetek mindent róla? Talán valakinek a megbízásából? Azt kell nézni,hogy hamis,sérült,vagy kivont esetleg sorszám alapján körözött a pénz de ha minden rendben van vele,nem szokás jelenteni..." az a gyanus ami nem gyanus " ?
surdilloFUJT
@KisTehen: @Philip Marlowe: tii a két idióta fideSS nyalonc,csicska fidkány ,mennyit kaphattatok eddig a szarpofozáért???
MÁSRA NEM VAGYTOK KÉPESEK,TEHÁT DUGJÁTOK EGYMÁST ÖRÖMMEL!!!
Lepényleső
Rablóknak ha magyarázza bárki a becsületet,fel sem merül senkiben,hogy az balga felelet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.