Hány rendőrnek kell még meghalnia??? Egy újabb tragédia történt, ami ma már rendszeresnek mondható, ahol szolgálatban lévő bajtárs halt meg, és többen megsérültek. Ilyenkor ki az, akiben nem merül ez fel a bajtársak között: ez lehetnék én is!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ma egy átlagrendőr önértékelése gyakorlatilag a nullával vetekszik. Tudják, hogy főnökeik maffiózók, korrupt banda, de inkább besimulnak, kussolnak. Majd akkor lesz becsülete a magyar rendőrnek, ha tudja ki a főellenség, és nem a népét bünteti szarrá a közutakon, s nem a népét üti a gumibottal, hanem azokat akik mindannyiunkat nyomorgatnak! Az már nagyon régen volt, hogy meg tudják mondani állománykategóriánként az adatokat amikor valamiről pontosan számot tudtak adni. Az még a rendszerváltás előtt volt. Azóta ez már nem szokás, sőt, egyfajta liberális sikk lett felelős beosztásban hülyének lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.