A Pintér Sándor rendőr-belügyminiszter-oktatásért is felelős közszolga nevével fémjelzett "illetékesség" olyan gyermekvédelminek nevezett törvényt gründolt össze és kényszerített a gyerekre, a szülőkre, a pedagógusokra és a könyvesbolti eladókra, aminek gumifalai szinte megkövetelik a szervilizmusból fakadó túlkapásokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ki kell szúrni velük: a szülők vásárolják fel az összes befóliázott könyvet. Csak azokat. A könyvesboltok, már amelyek kinézetre azok, de valójában nem töltik be eredendő szerepüket, menjenek csak tönkre.
Jut eszembe, jó memóriával rendelkező irodalomszeretők kezdjék el tanulni a főbb műveket, hogy adott esetben beszélő könyvként át tudják vinni őket a túlsó partra.
vacsi
Ez van akkor, ha egy arra alkalmatlan személy - egy kiszolgált rendőr - intézi a könyvekkel kapcsolatos ügyeket... Vajon ő maga hány könyvet olvasott el életében? Gyanús, hogy egyet sem!
Havanagi
@vacsi: Itt rendőrállam lesz, a magyar nép meg hagyja.Ideje lenne tenni valamit,mielőtt ez a terv megvalósul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.