Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren közzétett hirdetményből derült ki, hogy  a következő négy évben, évi egy, összesen négymilliárd forintért Mészáros Lőrinc autójavítója szerelheti a mentőautókat.

Nagyot kaszálhat Mészáros autószervize – ők javíthatják a mentőkocsikat a következő négy évben
Fotó: Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa beszédet mond a Pro Filii Alapítvány sportmez-adományozási programjának átadóünnepségén a Felcsúti Sport- és Konferenciaközpontban 2023. augusztus 29-én. MTI/Bodnár Boglárka

A közbeszerzés tárgya: gépjárművek teljes körű garancia-és szavatossági időn túli javítása, melyeket az Országos Mentőszolgálat a saját műhelyében bármely okból nem tud, vagy nem akar elvégezni. Példaként többek közt a vizsgáztatást, a futómű- és motorjavítást, illetve a javítófényezést. A keretszerződés évi 1 milliárd forintról szól, négy éven át – írja a 444.hu.

A pályázatra csupán két cég jelentkezett, a Mészáros Autó Javító Kft. és Turcsán Autószervíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Az utóbbit formai hibák miatt kizárták.

Mészáros győztes cége eddig nem kapott nagy figyelmet, pedig a Mészáros Autó Javító Kft.-t már 2011-ben megalapította. 10 évvel később is még csak 113 milliós éves bevétele volt, ami tavaly már 651 millióra nőtt. Hogy készülnek valamira, azt jelezte, hogy tavaly a cégeszközállománya is felduzzadt 283 millióról 900 millióra. Megérte a befektetés, a mentősökkel kötött szerződés éves összege jóval nagyobb, mint a cég eddig rekordbevétele – írja a lap.

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
mészáros = 0rbán ,viktor betegre keresi magát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
túszulejtettország
Azonnali hatállyal megszüntetem az Országos Mentőalapítvány részére a több éve tartó rendszeres adományozást.Nem
kívánom közvetlenül M. Lőrincet finanszírozni. Elég ha egyéb adóim egy része nála köt ki.
mekkelek
De jó hogy ehhez is ért!!! Még 40-50 Mészárosra lenne szüksége az országnak…
verőce21
Ma jó félnapig én is egy tésztanyújtó gépet tanulmányoztam, szereltem... teljesen szétszedtem és összeraktam. teljesen hibás konstrukciók ezek. Nem egyenletes...! Azt hiszem, megújítom és legyártatok egy új prototípust...!
Beadok róla egy új szabadalmat...! :)
Lepényleső
Ergo,- most halt meg a mentőszolgálat,- Kresz Géza jó,hogy ilyet már nem láthat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.