Szijjártó szerint Európa veszít a legtöbbet a szankciók miatt.

Szijjártó az orosz állami hírügynökségnek: Budapest úgy véli, nincs szükség újabb Oroszország elleni uniós szankciócsomagra
Fotó: A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) találkozója Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel New Yorkban 2023. szeptember 22-én. MTI/KKM

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a TASZSZ hírügynökségnek adott interjújában azt mondta, hogy Budapest úgy véli, nincs szükség újabb Oroszország elleni uniós szankciócsomagra – írja az RTL.hu.

Szijjártó ezt azután mondta, hogy megbeszélést tartott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel.

Ha összehasonlítjuk a szankciók Oroszországra és Európára gyakorolt hatásait, akkor láthatjuk, hogy Európa többet veszít. Emiatt úgy gondoljuk, hogy nincs szükség további szankciócsomagokra. Reméljük, hogy egyszer visszatérhetünk a civilizált kelet-nyugat együttműködéshez, mert ez a mi érdekünk. Beszéltem erről gazdasági szereplőkkel is, ők is ugyanebben reménykednek

– jelentette ki Szijjártó.

Az orosz hírszolgáltató később közölte, hogy a magyar külügyminiszter azt is elárulta nekik, hogy október 11-13-án Moszkvába látogat, ahol energetikai kérdésekről fog tárgyalni Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettessel. A találkozóra az orosz energiahéten kerül sor – írja a 24.hu.

Szijjártó hangsúlyozta: a magyar energiabiztonság Oroszországtól függ.

Forrás: RTL, 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 12:10
Nem buta, aljas szemét de nem buta, még akkor sem, ha bűdületes ostobaságokat beszél.
Vagy buta, de akkor az az aljas és szemét, aki a posztjára állította.
Vagy is-is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@Őrnagy: Ki vagy te mocskos sz@rpofáju cigány retek, örülj hogy irhatsz ide te agyi nyomorék a neved magáért beszél te beteg OV seggnyló idióta
twisted metal
@Őrnagy: Az olyan ostobák akasztanak ki mindig, mint te. Mi a faszért nem tudtál kussolni, baszd meg!
Most megint dark countryt kell hallgatnom és le kell mennem még alkoholért, és el kell basznom az egész estémet. és alá kell szállnom a belső poklomba, és arra kell várnom, hogy mikor kopog be hozzám a TAK (TAkarító Kommandó)!
Most már tényleg tele van a faszom veletek buta bunkó fidszes gecik !!!
twisted metal
@Őrnagy: Tényleg nincs más, akit baszogathatnál? Mindenképpen ki akarod húzni a gyufát? Te milyen katona voltál békeidőben? Ne mond el, tudom, saját tapasztalatból. Hű baszd meg! Szilveszterkor mondta a karót nyelt faszparaszt, hogy szilveszterkor nem akar egy pezsgős palackot sem látni. Nos, másnap reggel tele volt a "műveleti terület" pezsgős palackokkal.
Fogjuk el a bűnöst!
Mindenki bűnös, baszd meg!
Így jártál a köcsög!
twisted metal
A kannás JIm Beam-re gondolsz, amit te kb. sosem engedsz meg magadnak (megengedhetnél magadnak, de jó neked a vizezett sör is)
És még nem fetrengek!
Te ekkora mennyiségtől valószínűleg fetrengenél és úgy néznél ki mint egy alkoholista, de az van, hogy én, amig nem fenyegetlek meg, addig nem ittam eleget és te rajtad jobban meglátszik a korod (te vén buzi), mint sokat ívva, rajtam.
A kulcs a sokat ívvásban van!
Meghazudtolom a korom!
Kurva jól nézek ki! (igazából direkt iszok sokat, mert úgy férfiasabb vagyok - ha nem iszok, gyerekesen nézek ki)
Nem bírok annyit inni, hogy olyan hülye legyek, mint te és olyan szarul nézzek ki, mint te - Na, erre varrjál gombot!
Lepényleső
Sokak szerint ez kőkemény árulás,nem kevesek szerint haza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.