Szijjártó kirepült Bécsbe a 160 fős (!) honvédségi utasszállítóval, de előtte kiküldte a saját luxus Mercedesét és azzal ment be a schwechati reptérről a városba – számol be Hadházy Ákos.

Legalább 4 millióba került Szijjártó arcátlanul leplezett bécsi kiruccanása – 160 fős honvédségi repülővel ment, de autós útnak álcázta

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Az autó saját propaganda videójában láthatók, a repülőt pedig a reptéren fotózta le egy honfitársunk és a nyilvános adatbázisból is látható az útvonala.

A külügyminisztériumtól Bécs belvárosa 240 (!) km, villogó nélkül, 130-al is csak 2.5 óra. A repülő 30-40 percet repül, de oda ki is kell jutni, onnan be is kell menni a városba, így a luxus miniszter kb. egy órát spórolt oda és vissza is. De ez Önöknek alsó hangon 3-4 millióba került

- írja közösségi oldalán az ellenzéki képviselő.

Persze ez aprópénz, pár fillér pl. a lélegeztetőgépes gigantikus, 300 milliárdos csaláshoz képest, de mégis sokat elmond arról, a fél diktatúra miniszterei mennyire elrugaszkodtak a valóságtól és mennyire lenézik saját népüket. Ez az elképesztő pénzszórás talán még elmehetett (nem ment el) akkor, amikor a nemzetközi kedvező gazdasági helyzetnek és az EU-s támogatásoknak köszönhetően úgy-ahogy eldöcögött a magyar gazdaság. De ma??? Ebben a gazdasági helyzetben??? – teszi fel a kérdést Hadházy

Egyetlen pozitívum: úgy tűnik, Szijjártó stábja is érzi, hogy nincsen ez teljesen rendben. A bécsi kiruccanásról készült propaganda videó ugyanis mélyen hallgat a repcsizésről, csak az autókat mutatja, mintha végig azzal mentek volna

- tesz hozzá Hadházy, aki nemrégiben írt arról, hogy a csóró osztrákok elnökének nem telik honvédségi utasszállítóra és luxus jetre, ezért vonattal ment Bregenzbe, országának legtávolabbi , Bécstől 600 kilométerre fekvő csücskébe. Van der Bellen egy szegény, hanyatló ország elnöke és nem is olyan hatalmas formátumú és szuper fontos politikus, mint Orbán vagy Novák Katalin, ezért kellett a hét órás vonatot választania a háromnegyed órás repülés helyett. Pórul is járt , egy nagy viharban egy fa dőlt a sínekre, ezért a többi utassal együtt két órát várt a veszteglő vonaton.

A Szijjártó propaganda videó az előre küldött Mercivel:

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Nem érted, mi, balfasz? Segítek.

,,A 160 fős honvédségi utasszállítóval repült ki Bécsbe Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, de előtte kiküldte a saját Mercedes szolgálati autóját, és azzal ment be a schwechati reptérről a városba. A külügyminisztériumtól Bécs belvárosa mindössze 240 km, villogó nélkül, 130-as sebességgel is csak 2.5 óra kiérni. A repülő 30-40 percet repül, de oda ki is kell jutni, onnan be is kell menni a városba, így miniszter körülbelül egy órát spórolt oda és vissza is. Ez 3-4 millió forintba került az adófizetőknek."

Nyilván nem érted, mert egy agyhalott tetvesbolsi csicska vagy, da rajtam ne múljon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Aki Én: Nem érti és nem is fogja érteni...
Tyúkeszű!
ómió
@Aki Én: Fortyogod az elmebeteg tetvesbolsi hazudozásodat, szarkupac efftárs!? Ma te vagy az "efftársi ügyeletes"!? Akkor, hajrá!
Aki Én
@Dr. Proktor: ...tudom, csak imádom rugdosni :)
Aki Én
@ómió: Tetvesbolsiságod másrahazudási kényszere nem enyhül az időjárással arányban? Donor birkaagyad kezdi kivetni a tested, mert túl erősnek érzi, bolsiék szarkupac fajkreténje?
SÍva
Egy dolog biztos, hogy nem a saját pénztárcájából fizette ezt az utat! Repülővel ment és autós útnak álcázta? Csak nem azt akarják sugallni, hogy még utiköltség térítést is fizettek neki?
ómió
@Aki Én: Bolsiék szarkupaca! Lopóvénáddal együtt most már a bolsi tetvességed másrahazudási kényszere is rád szakadt!? Egyetlen donor kutyaagyad sem bírja sokáig a fekálbolsi tetvességedet!? De, azért, a mai Internacionálé kvótádat, ugye, elénekelted már!? Bolsiék elmebajosa! Ki ne hagyd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.