Vélhetően nagy bejelentésre készül Orbán Viktor; közösségi oldalán is belengette.

Jön Orbán Viktor nagy bejelentése

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Döntött  a kormány. Hamarosan bejelentés -

tette közzé Orbán Viktor.

Eléggé talányos a beharangozó, de a miniszterelnök tegnap kormányülést tartott, amelyen kijelentette:

Azon dolgozunk, hogy megőrizzük Magyarország függetlenségét. Nem hagyjuk, hogy visszalökjenek minket a Gyurcsány-korszakba!

Ennek kapcsán valószínűleg a szuverenitást védő alaptörvény-módosításról is szó lesz, illetve az üzemanyaghelyzet kapcsán is születhetett döntés, miután az ukránok miatt a tranzitdíj sokkal magasabb, mint azelőtt.

Forrás: Facebook/orbanviktor

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: És van pofája mindezt a hazugságot úgy előadni, mintha "kegyet" gyakorolna. Nyugdij korrekció,??? miután hónapig használták ezt az összeget a mészáros bankban 13%-os jegybanki alapkamat, és 18% -os heti betéti kamat mellett(ennyit adott az MNB a banki betéti lekötésekre, ebből tudta finanszirozni gyakorlatilag 0%-os kamatozású hitellel tiborczékat). Tényleg egy szemérmetlen, erkölcs nélküli balkáni lótolvaj szintjén van. Bár, lehet, hogy abban több a becsület.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"Azon dolgozunk, hogy megőrizzük Magyarország függetlenségét. Nem hagyjuk, hogy visszalökjenek minket a Gyurcsány-korszakba!" azaz: coki demokrácia, coki sajtószabadság, coki hatalmi ágak szétválasztása, coki szekurális állam, coki több párti demokrácia, coki fékek-és ellensúlyok rendszere, coki Európa, coki NATO, coki minden, ami NEM a NER!!!
És lopunk tovább rendületlenül- mert a függetlenség, és szuverenitás engem illlet! Én vagyok Magyarország! Én vagyok az új államalapitó fejedelem!
gina
Na ez az elmebeteg megint mit talál ki,?,, az a népnek csak pénzbe kerülhet, ennek a zsiros disznónak meg profit
Nyírfa
@kereső: 11.30

Pontos. Nemcsak tény-megállapításban, de diagnózisban is.
jáger laszló
Nem történt itt semmi óriási bejelentés !!!
Senkinek nem okozott szívinfarktust!!
Szerencsére...
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Horizont: És van pofája mindezt a hazugságot úgy előadni, mintha "kegyet" gyakorolna. Nyugdij korrekció,??? miután hónapig használták ezt az összeget a mészáros bankban 13%-os jegybanki alapkamat, és 18% -os heti betéti kamat mellett(ennyit adott az MNB a banki betéti lekötésekre, ebből tudta finanszirozni gyakorlatilag 0%-os kamatozású hitellel tiborczékat). Tényleg egy szemérmetlen, erkölcs nélküli balkáni lótolvaj szintjén van. Bár, lehet, hogy abban több a becsület.
Nessy
@Horizont: Évek óta ezt csinálja!A hasára őt, ennyi az éves infláció, aztán erre korrigál valamennyit, majd erre az alacsonyabb nyugdíjra emel egy elképzelt inflációs százalékot. jövő januárban. A vásárló érték meg szépen csökken évről, évre!
Nessy
@Horizont: Erre mondtak valamit őseink anno!
csak úgy....
szijjártó nagy bejelentése: A Kínán kívüli világ vezetői leszünk az akkumulátorgyártás tekintetében, ezért irigyel is minket mindenki
444.hu/2023/09/28/szijjarto-a-kinan-kivuli-vilag-vezetoi-leszunk-az-akkumulatorgyartas-tekinteteben-ezert-irigyel-is-minket-mindenki
ugye ti is örültök? :)
Eladott Ország
Maga akkor a legundorítóbb, amikor kedves próbál lenni.
uploads.disquscdn.com/images/aad747d4f8837eabf5f5f1905aa7ab34cc813ceceeba73dd72de6b871ddd519a.gif?w=800&h=480
Az euróra nem akar árstoppot ez a f@sz? Csak mert megint közelit a 400-hoz, azt sem tudjuk mit csináljunk, ezért egymásra kenjük a sz@rt" 13 éves gazdaságpolitikájuknak köszönhetően. Mindig összeszorul a gyomrom, ha a kormány bejelentésre készül. Nekem az öklöm is! Tankoljunk vagy meneküljünk vagy mindkettő?! Meneküljenek ők, akár tankon is, mi csak a lánctalpainkat veszíthetjük el! Kritikus döntésekről van szó. Döntött a kormány ... én inkább a Rozit
uploads.disquscdn.com/images/9ef44a0579c19d76b55f71b60517960df1a04c558826cc96f168031e698b6f4d.jpg?w=800&h=1118
Bejelenti hogy látomása volt és ő a messiás aki elhozza a világra a békét, a jót, Kánaánt és egyben felkéri Kirill pátriárkát hogy áldja meg. Elhúz a 3,14csába? Most fogja a jóságos doktorminiszterelnök úr 1526-odszor is megmenteni a nyugdíjak reálértékét és a nyugdíjasokat. 3%-os emeléssel 20+%-os infláció idején tiszta jó biznisz, a hülyének is megéri.
Eladott Ország
Hölgyeim és uraim! Disznóvágásos, pálinkás jó reggelt! A világ legjobb külügyminisztere, szijjaspetike hű csicskám már az óceján’ fölött röpül, táskájában a hadüzenettel Amerikának, szeméjesen’ fogja átadni annak Büdennek’ „csapataink harcban állnak”, a TEK első búvárkunai’ már a partok közelében úsznak, a huszárok is úsztatják lovaikat maguk mellet utánuk, nagy támadás lesz ez, a világ is belerendül. Jön a Lex Szájer, ha kiverik egymásnak az nem buzulás. A nyugdíjasok kapnak egy 80-ast azt osszák be karácsonyig, megvédjük az 580 forintos benzint, letörjük az inflációt az árhivatal bevezetésével és Brüsszel-Soros-szankció-Gyurcsány miatt marad a világbajnok 27+4% ÁFA. Még beböfögheti, hogy a jegybankot kormányrendelettel irányítja ezentúl és a forint bemutathat egy szép szabadesést. Amikor a kormány űlésezik, akkor a polgárok javai és jogai mindig veszélyben vannak...
Eladott Ország
Bejelenti a csúti kolostorgeci, hogy 2064-ig tervez. Az agya formaldehidben lesz, a tudatát AI-Quantum számítógépbe konvertálják, és tovább kurmányoz’. Közkívánatra lehetne az a gép disznósajt alakú? - Ez a minimum. Normális helyen a kormány nem dönt. Hanem végrehajt. Csak úgy mondom. Aztán még ezek vannak felháborodva mikor a demokráciát kérik rajtuk számon. Na bejelentette a fasz, Gyurcsány elvett egy havit ők adnak most fél havit, amiről 2010- ben megállapodtak . Senkit ne zavarjon hogy Bajnai rögzítette és törvényi közelezettségük ezt a korrekciót kifizetni. Siess főnök, mert kihűl a csülkös pacal.
uploads.disquscdn.com/images/683e15321a1fb97add1e262c03464ba449ee4e2ffbc7c622ea9dc7949634a4e8.jpg?w=800&h=572
„Mama! Ha ébren van: ne álmodjon!” (Hofi) Kinek mit intézett a kormánya.
uploads.disquscdn.com/images/f727f55737bac874d50667055694764f3e68ad657f47d6fa7a50a777805ef69f.jpg?w=800&h=567
kereső
@csak úgy...: Hogy a francba ne. A forint is örül- benézett 394 Ft alá. Aztán meg korrigált is egy kicsit 393-ra. Ez két nap alatt 10 Ft-os romlás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.