Civil beszéd.. Velem, kérem, nagyon ki van szúrva. Amikor én aktív politikus voltam, még nem volt dollárbaloldal. Vagy nekem nem szóltak róla. Luxusbaloldal, az már volt, hallottam a jobboldaltól, de azt a sok Fidesz-jacht óta valahogy nem emlegetik. Pedig ha a régi filmben volt Dollárpapa, akkor én meg lehettem volna Dollármama. Csak csurrant-cseppent volna nekem is valami. Mindegy, ez a vonat elment. (Akkor még jártak a vonatok.) A dollárjaimmal együtt. A mostani dollárcivilek, dollárpolitikusok, dollárújságírók (nem értem, euróban már nem is jó nekik a haza ára?!) viszont számíthatnak a megtorlásra. A miniszterelnök megmondta hétfőn a Parlamentben, hogy nem tűrhetjük. Mindig van valami, amit nem tűrhetünk, (különösen gazdasági bajok idején), most éppen azt, hogy a szuverenitásunk csorbát szenvedjen: „Magyarország nem engedheti, hogy bárki korlátozza a függetlenségét és szuverenitását.”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: 08.17

Aggódom, reménykedem, bízom, aggódom, reménykedem...valahogy így, ebben a sorrendben.
Őrnagy
Aki egy tömeggyilkos kommunista milliárdos unokájára bízná a saját szuverenitásának a biztosítását, aki az USA DS beépített ügynökhálózatán keresztül vezérelt Brüsszeli bürokrácia diktatúrájára bízott Európai Egyesült Államok létrejöttében látja a saját szuverenitásának a beteljesülését, az valójában se szabadságot, se szuverenitást nem akar, csak egy ócska behódolt csicska akar lenni a Moszkva 2.0 (Brüsszel) uralmában.
lusta
@sgl: A 2 hét múlva esedékes lengyel választásokon is hasonló a felállás. Nagyon úgy néz ki, hogy a pisiorkik győznek, DE nem lesznek kormányzó képesek. A szlovákoknál is a többpártrendszer demokratikus változata van. Bízzunk benne, hogy így is marad.
Nyírfa
@sgl: 08.48

Hallottál már arról, hogy a félelemmel elbírt az ész? :)
Még egy kicsit aggódom, aztán majd belátom, hogy nincs értelme, majd az elfogadás talajára érkezve rám süt a nap, és kinyílik minden virág. :)

" A szlovákok nem akkora balfaszok mint a magyarok, más történelem más előélet más szavazás." A reményt és a bizakodást én is erre alapozom, erre jön felépítményként az Orbán-átok.:)
Őrnagy
@Nyírfa: A napokban került nyilvánosságra az AKO közvéleménykutató-ügynökség legfrissebb felmérése, melynek eredményei szerint megközelítőleg minden második szlovák állampolgár úgy gondolja, hogy a következő kormánynak nem kellene folytatnia Ukrajna katonai támogatását.
A felmérés nemzetiségekre is lebontotta a kutatás eredményét, ebből az derül ki, hogy a szlovákiai magyarok többsége, 68 százaléka ellenzi a katonai támogatást, a szlovák nemzetiségűeknél ez az arány 50 százalék.

Erre a felmérésre alapozta a kampányát Robert Fico pártja, tehát gyanítható, hogy Szlovákiában kormányváltást hoz a választás végeredménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.