Civil beszéd.. Velem, kérem, nagyon ki van szúrva. Amikor én aktív politikus voltam, még nem volt dollárbaloldal. Vagy nekem nem szóltak róla. Luxusbaloldal, az már volt, hallottam a jobboldaltól, de azt a sok Fidesz-jacht óta valahogy nem emlegetik. Pedig ha a régi filmben volt Dollárpapa, akkor én meg lehettem volna Dollármama. Csak csurrant-cseppent volna nekem is valami. Mindegy, ez a vonat elment. (Akkor még jártak a vonatok.) A dollárjaimmal együtt. A mostani dollárcivilek, dollárpolitikusok, dollárújságírók (nem értem, euróban már nem is jó nekik a haza ára?!) viszont számíthatnak a megtorlásra. A miniszterelnök megmondta hétfőn a Parlamentben, hogy nem tűrhetjük. Mindig van valami, amit nem tűrhetünk, (különösen gazdasági bajok idején), most éppen azt, hogy a szuverenitásunk csorbát szenvedjen: „Magyarország nem engedheti, hogy bárki korlátozza a függetlenségét és szuverenitását.”

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Szeretem Lendvai stílusát, nagyon közel áll hozzám ez a fanyar irónia. Ráadásul nincs baj a lényeglátásával sem, úgyhogy: Asszonytárs, add ide a molinó egyik végét, veled követelek.:)
Nyírfa
@lusta: A Szigeten interjúvolták a kilátogatókat az aktuális politikai kérdésekről, több fiatal jött el Szlovákiából is. A megszólaltatott felvidéki magyarok Ficót akarják, és nagyon irigyelnek minket Orbánért.
Én viszont azokat a szlovákokat irigylem, akiknek helyén volt, van és, remélhetőleg lesz is az eszük.
Nyírfa
@sgl: 08.17

Aggódom, reménykedem, bízom, aggódom, reménykedem...valahogy így, ebben a sorrendben.
lusta
@sgl: A 2 hét múlva esedékes lengyel választásokon is hasonló a felállás. Nagyon úgy néz ki, hogy a pisiorkik győznek, DE nem lesznek kormányzó képesek. A szlovákoknál is a többpártrendszer demokratikus változata van. Bízzunk benne, hogy így is marad.
Nyírfa
@sgl: 08.48

Hallottál már arról, hogy a félelemmel elbírt az ész? :)
Még egy kicsit aggódom, aztán majd belátom, hogy nincs értelme, majd az elfogadás talajára érkezve rám süt a nap, és kinyílik minden virág. :)

" A szlovákok nem akkora balfaszok mint a magyarok, más történelem más előélet más szavazás." A reményt és a bizakodást én is erre alapozom, erre jön felépítményként az Orbán-átok.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.