A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) megbízta Berényi Vince Andrást, a Bluehorn Consulting Kft. vezetőjét, hogy vizsgálja meg a Kisfaludy Turisztikai Program által támogatott projektek turisztikai hasznosságát.

Orbán Ráhel egyetemi haverjára bízta az MTÜ a turisztikai projektek hasznosságának vizsgálatát

A vérében van a turizmus. Fotó: Blikk.hu

Az MTÜ alá tartozó Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. óránként 28 ezer 740 forintot fizet a munkáért Berényi Vince András cégének, a Bluehorn Consulting Kft.-nek – írja a 24.hu.

Berényi Vince András közgazdász diplomát szerzett a Corvinus Egyetemen, ahol egykor együtt tanult Orbán Ráhel miniszterelnök lányával.

2018-ban csatlakozott az MTÜ-höz, ahol stratégiai marketingért felelős igazgatóként tevékenykedett Guller Zoltán vezetése alatt. Később a Digitális Magyarország Ügynökség (DMÜ) is alkalmazta 2022 szeptemberétől 2023 márciusáig, és érdekes módon a DMÜ vezetője is Guller Zoltán volt.

A 2021-ben alapított Bluehorn Consulting Kft., mely Berényi cégének tulajdonában van, a szaktanácsadás területén tevékenykedik, és az első évtől kezdve nyereséges. A vállalkozás tavaly 69,8 millió forintos árbevétellel és 22,1 millió forintos profittal zárta az évet.

Az MTÜ nemcsak a Kisfaludy-projektekhez kötött megállapodást Berényi cégevel, hanem egy 75 milliós szerződést is ajánlott fel neki. A feladat a "legrelevánsabb nemzetközi piacfejlesztési gyakorlatok és trendek" ismertetése az év végéig.

Berényi Vince András barátságban van Orbán Ráhellel, a miniszterelnök lányával. Ezt korábban Juhász Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel és fénykép is igazolta, amelyen Máté Kristóffal, egy másik MTÜ-s kollégával turisztikai beruházásokról beszélgettek.

Forrás: 24.hu
Fotó: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
apád hasznosságának vizsgálatával is mebízhatnál valakit, talán még te is megdöbbennél az eredménytöl!
namihami
Az igazi barát az, akire önzetlenül lehet számítani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.