A Budapesti Közművek vezérigazgatója szerint Kocsis Máté szerepe „foxi-maxi” jelentőségű a nagyvállalatokkal kapcsolatos kérdésekben. „Néztem mit írt Kocsis Máté egzisztencia-politikus úr, aki életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb vállalkozásban vagy egyéb, a gazdasági életben hasznos helyen” – írja Facebookon Mártha Imre, a Budapesti Közművek (BKM) Zrt. vezérigazgatója Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető bejegyzésére. Kocsis a Magyar Nemzet cikke alapján - miszerint Karácsony titkos prémiumokat osztogat az önkormányzati cégek vezetőinek, köztük Márthának - gyurcsányozott és„ 8-10 milliós jutalomfalatról” írt. A kormánypárti lap szerint Mártha 7,8 millió forint prémiumot kaphatott. A BKM a Telexnek azt írta, a vezérigazgatónak járó prémium nem eseti döntés alapján történt, annak mértékét a munkaszerződés rögzíti, és feltételei vannak. „Ha majd egyszer sikerül neki elvégezni az angliai Cambridge-i egyetemet (nekem ösztöndíjjal sikerült) és évtizedekig többezer fős hazai...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A nagy gond az, hogy gyakorlatilag a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk túlnyomó része megélhetési politikusokból áll. Ami még rosszabb, a parlamenti (hazai, eu) qurmányzati képviselőkre is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.