A soha fel nem épülő dél-budai szuperkórház príma fideszes kifizetőhely.Kocsis Máté neje és a Megafon főpropagandistája is tízmilliókat kap egy nem létező állami kórháztól

Ezt sikerült 8 milliárdból 6 év alatt megépítenie a fideszes kormánynak. Forrás: ATV

A Mártha Imre által fideszes megélhetési politikusnak és foxi maxi jelentőségűnek mondott ex-miépes Kocsis Máté nejének mindenképpen.

Kocsisné Márkus Szilvia és a Megafon vezető propagandistája egyaránt öt éve kap rendszeresen pénzt attól a cégtől, ami eddig 8 milliárdot költött a tetszhalott állapotban vegetáló dél-budai szuperkórház projektjére – írja a HVG.

Évek óta fizetést húz a DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt.-től, a dél-budai szuperkórház előkészítését végző cégtől Kocsis Máté fideszes frakcióvezető felesége, Kocsisné Márkus Szilvia, illetve Kovács István Gergely, a Megafon Központ vezetője és a fideszes álcivil Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is – írja a 24.hu.

Az utóbbi időben tetszhalottá vált, de már így is 8 milliárd forintot felemésztő kórházépítéshez hozzá sem kezdő, sőt a tavaly még 30 fős alkalmazotti létszámát is 8 fősre csökkentő társaság vezetése mindebből nem sokat érez, továbbra húzzák az állami fizetést:

Kocsisné kinevezése óta bruttó 34 millió forintot kapott, a megafonos tulajdonos-vezér pedig 2018-as kinevezése óta bruttó 24 millió forintot vett fel a DBC Zrt.-től.

Forrás: 24.hu, HVG, Telex
Fotó: ATV

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pénzátömlesztés a szuperkórházban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@verőce21: Mostan mennyivel jobb- a karmelita, a pénzügyminisztérium, a honvédelmi minisztérium várba költöztetése. Csak a karmelita bele került 25 + milliárdba. aA másik kettő ki tudja mennyibe kerül majd?
És akkor itt van még ez is: erre már elment 244 milliárd:forbes.hu/uzlet/beruhazas-kormany-zuglo-vagyonkezelo-mnv/

A 2006-os tervezetű kormányzati negyed az akkori árakon számolva 150 milliárdba került volna, ha 2007-ben a fideSS meg ne fúrja. Mostan mennyivel jobban állunk ugyebár.De hát ez "puritán, plebejus" kormány ugyebár.
csak úgy....
@verőce21: fideszék tehetségesen utánozzák a lopós szocikat,-még jócskán túl is tesznek rajtuk (lásd,hatvanpúszta+lölö) ! - nem lehet egy kellemes dolog a magyarok közötti egymásra mutogatás párt politikai szempontból, hiszen az tudvalévö,hogy 0rbán és családja lopta szét az országot! abban reménykedek,hogy a többszörösen terrorizált anikó néni és a titkolt gazsi ,egyszer ügyesen megfékezik az elmebeteg családföt!
terlasz
@csak úgy...: Anikó néni a szellemi társa, Elenája...
kereső
@Menőmanó: tegnap 13:32 Ugyan már.Azok "dolgoznak"- gazdálkodnak a 14 milliárdos vagyonnal, amely elveszitette köz jellegét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.