Kubatov Gábor FTC-elnök, Fidesz-alelnök, pártigazgató, wannabe budapesti főpolgármester-jelölt ütős, a saját dolga helyett vadidegen emberekkel foglalkozó bejegyzéssel hergelte pártjának fogyatkozó számú híveit a hétvégén.

Kubatov kéjesen alázta a Népszabadság volt munkatársait, de Bayer Zsoltról valahogyan megfeledkezett

Feröeri vereséggel felérő világmagyarázattal tért vissza a FTC komisszárja. Forrás: Youtube

Az állampolgárok politikai meggyőződését minden törvényes alap nélkül listázó, ún. Kubatov-lista feltalálója megemlékezett a Népszabadság, „az utolsó kommunista napilap” hét évvel ezelőtti bezárásáról.

A politikus név szerint említett három, azóta máshol dolgozó újságírót a több száz munkatársból, akik 2016-ban elvesztették állásukat – írja a 444. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosáról, Bayer Zsoltról azonban, aki a "rettenetes bolsevik pártállam" bukása után kevesebb, mint három évvel a Népszabadság főmunkatársa volt, azonban "érthetetlen" módon megfeledkezett.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Maccska: Kubatov a kleptokrata-nemzeti-keresztény söpredék egyik oszlopos tagja. Az ő erkölcse, tevékenysége a polgári, konzervatv értékrendet abszolút mértékben szétfeszíti.
justhpeter
@rakitics41: Majdnem biztos, hogy mint a történelem valamennyi egypárti elnyomó rendszere, a fideSS is az mszmp-hez hasonlóan a pöcegödörben fogja végezni. Elvégre egy "belevaló" párt. Ez a mai egypárti rendszer sem tudásában, sem tisztességében nem lehet a Kádár-rendszer modern változata. Ez egy ittmaradt torzszülött a 20. század elejéből.
Menőmanó
@simmering73: A kurvája. A nagy K. :-)))))
Menőmanó
@Maccska: Milyen tehetségről nyavíkolsz, trágárkodni meg káromkodni a leghülyébb surmó is tud.
Ezodabasz
@sgl: ma, 11:39 :)) Ez jó! tényleg mind téglafejű! Amúgy minden ember geciből lett...csak van aki az is maradt:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.