A soha fel nem épülő dél-budai szuperkórház príma fideszes kifizetőhely.Kocsis Máté neje és a Megafon főpropagandistája is tízmilliókat kap egy nem létező állami kórháztól

Ezt sikerült 8 milliárdból 6 év alatt megépítenie a fideszes kormánynak. Forrás: ATV

A Mártha Imre által fideszes megélhetési politikusnak és foxi maxi jelentőségűnek mondott ex-miépes Kocsis Máté nejének mindenképpen.

Kocsisné Márkus Szilvia és a Megafon vezető propagandistája egyaránt öt éve kap rendszeresen pénzt attól a cégtől, ami eddig 8 milliárdot költött a tetszhalott állapotban vegetáló dél-budai szuperkórház projektjére – írja a HVG.

Évek óta fizetést húz a DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt.-től, a dél-budai szuperkórház előkészítését végző cégtől Kocsis Máté fideszes frakcióvezető felesége, Kocsisné Márkus Szilvia, illetve Kovács István Gergely, a Megafon Központ vezetője és a fideszes álcivil Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is – írja a 24.hu.

Az utóbbi időben tetszhalottá vált, de már így is 8 milliárd forintot felemésztő kórházépítéshez hozzá sem kezdő, sőt a tavaly még 30 fős alkalmazotti létszámát is 8 fősre csökkentő társaság vezetése mindebből nem sokat érez, továbbra húzzák az állami fizetést:

Kocsisné kinevezése óta bruttó 34 millió forintot kapott, a megafonos tulajdonos-vezér pedig 2018-as kinevezése óta bruttó 24 millió forintot vett fel a DBC Zrt.-től.

Forrás: 24.hu, HVG, Telex
Fotó: ATV

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pénzátömlesztés a szuperkórházban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Pénzátömlesztés a szuperkórházban...
rakitics41
Ezek után van értelme megkérdezni azt ,hogy hol a pénz az egészségügyben?Kinél is lehet a pénz ebben a lerobbanó ágazatban, és miért van állandóan nagy összegű tartozása a kórházaknak a beszállítók felé?
simmering73
Mindjárt jönnek a fidesztálibok és közlik, hogy libsi agymosás.
Yoda69
Ezeket a penzeket kamatostul visszavenni toluk abban a pillanatban, amikor ujra szabadsag es demokracia lesz Magyarorszagon, a diktator pedig vagy halott vagy bortonben rothad.
jáger laszló
Ez nekik akkor is jár hiába effektív munkát nem végeznek ,mert fidexesek!!
Ez olyan előfinanszírozás!!
Valamiből + kell élni nem igaz!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Hány ilyen nemlétező munkahely lehet, ahol csak fizetés van munka viszont semmi.
A Fudan nemlétező egyetemen is milliós fizukat osztogatnak a rohadékok.
kereső
Hol a "magyarok pénze"? - kérdezi orbán, szijjártó és a többi tolvaj.
Há' B+ orbán többek között itt is!

"A rossz gazdasági körülmények ugyanakkor láthatóan nem érintik a cég igazgatóságát és felügyelőbizottságát
Előbbinek a társaság megalapítása óta tagja Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének a felesége, aki a 24.hu szerint 2018 óta bruttó 550 ezer forint fizetést vesz fel havonta a cég által közzétett adatok alapján.

Kocsisné Márkus Szilvia kinevezése óta bruttó 34 millió forintot keresett az el sem kezdett kórházépítést irányító társaságnál.

Szinten a megalapítása óta foglalkoztatja a DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt. a kormánypárti Megafon Központ vezetőjét és tulajdonosát, aki előbb felügyelőbizottsági tagként, majd immár elnökként kap fizetést.

Tagi megbízatásáért bruttó 350 ezer forintot vett fel havonta, elnöki posztján pedig havonta bruttó 450 ezret kap."

Kocsis meg közben "gyurcsányozik" egy jót, a megafon meg becsmérli a tisztességes magyar állampolgárokat- akik nem is lehetnek fideSS-sek.
verőce21
A Fletó féle "kormányzati negyed" (fel nem) épülése is príma kifizetőhely volt szociknak...,
Mint most a Főváros...!
justhpeter
A magyar "politkai elitnek" egyetlen nagy szerencséje van, mégpedig az, hogy az Unióban nincs halálbüntetés. Ne legyen tévedés, ez minden oldalra vonatkopzik !!!
kereső
@verőce21: Mostan mennyivel jobb- a karmelita, a pénzügyminisztérium, a honvédelmi minisztérium várba költöztetése. Csak a karmelita bele került 25 + milliárdba. aA másik kettő ki tudja mennyibe kerül majd?
És akkor itt van még ez is: erre már elment 244 milliárd:forbes.hu/uzlet/beruhazas-kormany-zuglo-vagyonkezelo-mnv/

A 2006-os tervezetű kormányzati negyed az akkori árakon számolva 150 milliárdba került volna, ha 2007-ben a fideSS meg ne fúrja. Mostan mennyivel jobban állunk ugyebár.De hát ez "puritán, plebejus" kormány ugyebár.
csak úgy....
@verőce21: fideszék tehetségesen utánozzák a lopós szocikat,-még jócskán túl is tesznek rajtuk (lásd,hatvanpúszta+lölö) ! - nem lehet egy kellemes dolog a magyarok közötti egymásra mutogatás párt politikai szempontból, hiszen az tudvalévö,hogy 0rbán és családja lopta szét az országot! abban reménykedek,hogy a többszörösen terrorizált anikó néni és a titkolt gazsi ,egyszer ügyesen megfékezik az elmebeteg családföt!
terlasz
@csak úgy...: Anikó néni a szellemi társa, Elenája...
kereső
@Menőmanó: tegnap 13:32 Ugyan már.Azok "dolgoznak"- gazdálkodnak a 14 milliárdos vagyonnal, amely elveszitette köz jellegét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.