Az Árpád hídon veszett össze egy taxissal az az autós, aki kamerával rögzítette a történteket.

A felvételt a Bp-i autósok közössége tette közzé. Az autós elmondása szerint így történt az eset:

"Az Árpád hídon egy taxis 40-50-nel cammogott. Előtte üres volt minden, majd idegrohamot kapva rám tépte az ajtót és köpködött.

Engem nem ütött meg csak az autó ajtaját erőteljesen feltépte. Közel állt, ideges volt, de valószínűleg a kamerának volt annyi visszatartó ereje, hogy nem fajult el jobban a dolog."

A videó 43-51. másodperce között a taxis hátsó lámpáján az is látszódik, hogy a mögötte haladó autós felkapcsolt reflektorral igyekszik gyorsabb haladásra bírni a taxist.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr Beviz Elek
Lakott területen belül a belső sávban is tartózkodhat a jármű folyamatosan (jelen esetben a taxis), ha mindenkor megengedett sebességgel halad! Itt ez 50 km/h.
jáger laszló
A türelem sem végtelen ,csak a sebesség! A híd nem versenypálya!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
@Dr Beviz Elek: Az Árpád hídon 70-es tábla van.
Pálinkás Pál
büdös kamerás köcsög,...mi akadályozott meg benne hogy simán megelőzd..?...én nem csak az ajtódat rugdostam volna meg...hányok ezektől a " budapesti autósoknak " csúfolt besúgó hordától...
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: no akkor ugorj neki gyorsan még egyszer, kötekedsz..?...ugyanis nem " előzés " lett volna ezen esetben,ha nem sávváltás..,mutasd a kreszben azt a paragrafust, ahol tiltják a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a jobboldali sávban a másik melletti elhaladást!!! és egy többsávos út...főleg lakott területen belül , párhuzamos közlekedésre alkalmas...
Aki Én
@Pálinkás Pál: Azért ez ennyire nem egyértelmű. Először is az isten óvjon az ilyen elmebeteg autósoktól, főleg ha hivatásos sofőr, taxis.
Másrészt ahhoz képest, hogy jobbra ment a hídról, végig a megengedett sebesség alatt ment a belső sávban. Ugyan lakott területen csak ajánlás, de illik indokolatlanul nem feltartani a forgalmat.
Én úgy gondolom, ha mindenképp el kell dönteni ki volt nagyobb suttyó, egyértelműen a taxist mondanám. Pláne a jobbról bevágós, már nagyon sietős, majd én megmondom mikor villoghatsz jelenetnél.
Megaztán tépkedje a qrva anyja ajtaját.
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Igen, a sávváltás volt a kamerás autó célja. Ebben a taxis akadályozta az indokolatlanul lassú sebességével. Az tisztán látható a teherautó árnyékából, hogy nem tudott biztonságosan sávot váltani. Amint lehetett, megtette.
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: 100 -szor megtehette volna, előtte-utána,...
Pálinkás Pál
@Aki Én: és akkor erre a vamzer videó a megfelelő válasz,igaz..?...nekem is van kamera a kocsiban,esetleges baleset miatt, de eszembe nem jut kiposztolni az autóstársak szabályszegéseit, ezek a köcsögök.." budapesti autósok " hígfos társaság meg folyamatosan ezt teszik...ha be kenne tisztességesen verve párnak a pofája közülük, talán elgondolkodnának..
Aki Én
@Pálinkás Pál: Az a legkevésbé sem vamzerkedés, ha néhány elmebeteg, öntörvényű, másokat veszélyeztető, full szabálytalan idiótát megosztunk.
Nehogy már ezeket a suttyó férgeket védjük.
Itt is a taxis pofáját kellett volna beverni.
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Egyrészt az ember túl korán nem vált sávot, amíg a belsőben is haladhat, másrészt két teherautó közé csak a hülye sorol be.
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: a híd 2x 3 sávos, aki azon nem tud elmenni a másik mellett, ne vezessen
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Akkor lenne vamzerkodás, ha felismerhetően látszódna a sofőr vagy az autója! Így a jelenséget mutatja csak be a videó.
Pálinkás Pál
@Aki Én: talán te is közéjük tartozol..?...ja, és a megosztások 90 % -a semmi vészhelyzet, csak szimplán besúgás...zárovonal, buszsáv, stb...
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: a médiában nem látszik...ha a rendőrség bekéri ,akkor bizony nem lesz semmi kitakarva...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Aki 70-es táblánál a belsőben* cammog, majd még cikázik és kiszáll emberkedni, az meg simán baxa meg az anyját!

* faszt keresett a belsőben, ha jobbra ment? Jaa..hogy nem is arra akart menni, csak a kamerás után ment, majd bevágva elé keménykedett?!
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: két malomban őrlünk...lassan ment oké...lelke rajta, de mivel simán el lehetett menni mellette, a kamerás kezdte a balhét a rávillogással...témát lezártam...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Lassan ment indokolatlanul - senki sem volt előtte. Tehát a taxis kezdte a surmóskodást. A rávillogás már csak REakció volt.
Aki Én
@Pálinkás Pál: ,, talán te is közéjük tartozol..?."
Van kamerám, de még nem küldtem be semmit, pedig kellene.
Én azok közé tartozom, akiknek a gyomra felfordul az ilyen elmebeteg suttyóktól.
Egyébként a Budapesti autósok kéri is, hogy ne küldjenek záróvonal átlépést, meg sárgán átcsúszást..., mert nem ez a céljuk.
A céljuk például az ilyen buta suttyók bemutatása.
Jól teszik, abszolút pártolom.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Mert egy érthető villogás balhé, de mások indokoltalan feltartása, kiugrálás, újabb, itt már kocsisor feltartása, köpködés nem balhé, sőt követendő.
Értem :(
Dr Beviz Elek
@Sakk Matt: Akkor az nagy baj!!! Ha 50 lenne a megengedett sebesség, akkor 70-90 közt menne. Így akár 110 is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.