Az ÖBB a Budapest-Győr vonal felújításának csúszásával számol, a MÁV nem válaszol a sajtónak.

Lázárék nemzetközi sikere: Decemberig maradhatnak elvágva a magyar vonatok Nyugat-Európától

Illusztráció: Pixabay.com

Az eredetileg tervezettnél jóval tovább, előreláthatóan december 10-éig maradhatnak levágva a magyar vonatok a nyugat-európai hálózatról – írja a Magyar Hang az osztrák vasúttársaság, az ÖBB utastájékoztatására hivatkozva. Korábban október 27-éig hirdette meg az ÖBB ezt az intézkedést, miután a Budapest-Győr fővonalon végzett pályafelújítás miatt jelentős késéssel közlekedtek a magyar vonatok, amit megelégelt az osztrák szolgáltató.

A MÁV vágányzári tájékoztatójában viszont továbbra is az október 27-i dátum olvasható. A társaság a Magyar Hang megkeresésére nem válaszolt.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy október 27-től mintegy három héten át pótlóbuszok fognak közlekedni Budapesttől Tatabányáig a pályafelújítás miatt, ezekről kell majd átszállni egy vonatra, amely ismét csak Bécsig közlekedik.

Korábban a hvg360 írt arról, hogy a magyar vasúthálózat nem bírja el az épülő kínai akkugyárak forgalmát. A lap szerint emiatt Lázár János építési és közlekedési miniszter kapkodva kiadta a parancsot a felújításra, ami így bohózattá fajult.

Forrás: Magyar Hang
Fotó: Pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi a gond? Akik ezügyben érdemben(!!!) intézkedhetnének, azok úgyse vonattal mennek! Azoknak ott a katonai magángép, a helikopter vagy (legrosszabb esetben) a kormányautó!
Vonat? Max karácsonykor---a fa alatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mi a gond? Akik ezügyben érdemben(!!!) intézkedhetnének, azok úgyse vonattal mennek! Azoknak ott a katonai magángép, a helikopter vagy (legrosszabb esetben) a kormányautó!
Vonat? Max karácsonykor---a fa alatt!
Béla333
O1G kisvasútja működik? Igen!
Így a többi a mocskos szemeteket nem érdekli!
justhpeter
Az agyhalott Lázár holnap megkapja az ukázt, miszerint a felcsúti kisvonatot meghosszabbítani Londonig 15 oldalági átszállással. Ha már annyira hülye volt, hogy nem vette észre, a miniszteri posztot nem a nem létező érdemei miatt kapta, csak bűnbaknak kell.
telegdilaci
@sgl:Normális Demokratikus Országban a közlekedésért felelős Miniszter minimum lemond,vagy leváltják,mivel alkalmatlan a feladata ellátására és nem a Máv vezetését Rúgják ki mert pénz nélkül nem tudják normálisan üzemeltetni felújítani a Vasútat!
izéke
Pedig olyan egyszerű a megoldás,be kell tiltani az utazást. Mit mászkálnak az emberek pláne a rothadó Nyugatra mikor itt a sok finom munkahely? Vasfüggöny le,jobbágy kotródj a gyárunkba és kuss! A nyugati határon csak befelé lehet jönni,az idelatogató külföldi sem mehet vissza míg nem dolgozik le 5 évet,( mert ennyibe kerül az eltartása ) de ez bármeddig hosszabbítható. Így a népességnövekedés is meg van oldva.
Lepényleső
Siker,sikerre halmozása?
- több száz vonal végleges bezárása,- kórházak padlót fogása,- iskolák átállása agymosásra,- stb. ...,
s valyon mely év decembere lesz amely ezeknek is lesz a megváltása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.