Civil szervezetek kezdtek tüntetni Budapesten október 23-án.

Nagy tüntetés kezdődött Budapesten, több ezren skandálják, hogy "ruszkik, haza"

A Hősök teréről indult menet megállt a Ferenc Gimnázium előtt, ahonnan tanárokat rúgtak ki a polgári engedetlenség miatt, majd az orosz nagykövetség előt ist, hogy az 1956-os vérengzésekről és a mostani háború ukrán áldozatairól emlékezzenek meg.

Az utolsó megálló az Andrássy út 60. alatti Terror háza, itt a diktatúra áldozatairól emlékeznek meg – számolt be a Telex.

A Kölcsey Ferenc Gimnáziumnál Tóth Bence tanár arról beszélt, azután döntötte el, hogy elhagyja a tanári pályát, hogy 2022. szeptember 30-án megtudta, több kollégáját kirúgták. „A megoldás keresésnek már a látszatát sem akarják mutatni, egyszerűen utcára teszik a szeretett tanárokat”, mondta Tóth, aki szerint ha Pintér Sándor belügyminiszter (aki az oktatásért is felel) értene az oktatáshoz, akkor nem így történtek volna a dolgok. Azt üzeni neki és Orbán Viktornak is, „itt lenne az ideje nagyon gyorsan elgondolkodni”. „Pintér, takarodj”, „Mocskos Fidesz”, skandálta erre válaszul a tömeg.

A menet második megállója az Andrássy úton lévő orosz nagykövetség. Az épület előtt páran azt skandálták, hogy „ruszkik, haza”.

Az orosz nagykövetség épületét kordonok és komoly rendőri sorfal védi, nem is lehet bekanyarodni a Bajza utcába. A kerítésre egy magyar szalagot kötött az egyik tüntető.

Forrás: telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Őrnagy: @Philip Marlowe: Ha az ilyen gerinctelen csótányok elhúznának Szibériába a Pekingben jól láthatóan becsicskult pohos vezérükkel az élen, akkor Magyarország egy gyönyörű, élhető ország lehetne!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Orbán nem épp Oxfordi ösztöndíjas volt Soros György támogatásával? Majd alapították meg a fideszt, szintén "guruló dollárokból"?
F_Viktor
@Őrnagy: @Philip Marlowe: Ha az ilyen gerinctelen csótányok elhúznának Szibériába a Pekingben jól láthatóan becsicskult pohos vezérükkel az élen, akkor Magyarország egy gyönyörű, élhető ország lehetne!
F_Viktor
@Őrnagy: Írod: "... Magyarországról az itt se lévő oroszokat akarják a húgyagyú gyagyások hazaküldeni!"

Topikus O1G szavazó vagy, eszed az 1 gramm alatt!
F@szt sem értesz, csak köpködsz!
csak úgy....
@Philip Marlowe: @Őrnagy: most öszintén! nektek, viktor elmebetegeinek még elvétve sem adatik meg 1-1 világos pillanat? - ti szegénykék...,azt tudjátok,hogy hülyén fogtok elpatkolni ?
Nessy
@Philip Marlowe: @Őrnagy: Uraim! Hogy, hogy nem Veszprémben vannak? Ott biztos megnyugodott volna háborgólelkük!
csak úgy....
@Őrnagy: gyuszi pista, te már setétebb mint az egérlyuk! - remélem a hozzátartozóid még idöben elmenekültek elöled...
csak úgy....
@Őrnagy: te ,hogy jártál elmebeteg gyagyás? :) - mesélj gyuszi pisti...
csak úgy....
@Shikari: tibim hallottad a rossz hírt? már annyira kevés a magyar, hogy a szegény magyaroknak szükségböl egy cigányt kellett miniszterelnöküknek választani már több mint 13 éve...,aki azóta kilopott alóluk mindent...,még a hivei eszét is eltulajdonította a bibas, ezért is nem veszed észre tibim,hogy gogyós vagy!
izéke
@Őrnagy: @Pegero: @Shikari: szerintem mára mar ittatok elég tablettás bort,feküdjetek le és aludjátok ki a mámorotokat,holnap hátha nem fog fájni a fejetek :)))) na jó éjt,munkának vége,holnap is lesz nap,akkor is kaptok a képetekre rendesen!
csak úgy....
@izéke: egy jó zártosztály mindíg müködö képes, míg nem adják föl a pacienseknek a kezeket hára mellényt ..
Ezodabasz
"Ismételten bebizonyosodott, hogy nagy az Isten állatkertje...
Ezt már nem hiszem el!...:((((((" @Őrnagy: @Philip Marlowe: @Shikari:.. meg a többi agyhalott marha.
Nessy
@Pegero: Mondja, tudja mi történt 1956 okt. 23.-án? Ott volt? Vagy csak az esedékes propaganda szöveget fújja?
csak úgy....
@Ezodabasz: nyugi,öket már a szülészeten elbaxták...,javíthatatlan selejtek pedíg lehet,hogy csak idöben kellett volna nekik némi oxigén...
Ezodabasz
@Pegero: ma, 22:05 Naa nebaaa! Van különbség, nem is kicsi! 0rbán miért vidéken mond beszédet, miért nem Budapesten?...jaaa az kurwa kínos lenne. ?!? Itt tüntet az ellenzék akkor inkább elmegy oda ahol szervezetten csak a fideSS-fanok lehetnek a közönség! Ez milyen munka? Fosik a geci, de megvan rá a jó oka!
Ezodabasz
@Őrnagy: @Philip Marlowe: Magyarok Magyarok ellen? Milyen emberek vagytok ti? nlc.hu/ezvan/20231023/diaktuntetes-magyarsag-oktober-23/
Ezodabasz
@Pegero: ma, 23:15 A ruszki tankok már csak 0rbán hívószavára várnak...Nem látod az analógiát?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 23:20 Ha nem fosós fajta akkor miért nem itt mondott beszédet? Jaaa mert itt tüntetnek? Ott meg ki van zárva a népharag?
Nessy
@Pegero: Nekem több eseményhez volt szerencsém, lévén dupla idős. Láttam a felbőszült tömeg által egy védtelen kis katona meglincselését, majd ahogy múltak a napok a forradalom kevésbé szép oldalát is.
Ezodabasz
@Pegero: Már miért mennék a picsába helyetted? Neked kellene te gyökér! Mivel tudtalak ennyire felmérgesíteni te kis mimóza? A fosórém 0rbánoddal? Ennyire nem lehetsz ostoba:))
jáger laszló
Miért is tüntetnek!!??
Szerintem halvény fingjuk sincs!!??
Unatkoztak okt, 23,-án..
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Az efftársak így tompítanák az 56-os mocskaikat!?
Yoda69
@jáger laszló: Kepletes tuntetes 56 eszmeje mellett, mert a mai vezetes hazaarulo moszkivita gecikbol all.
jáger laszló
Hát ez nem volt valami nagy siker!!
Mondhatni kudarcos + mozdulásra sikeredett!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 08:08 Kik bérelték fel és terelték össze te szerencsétlen? Szerinted ha itt minden rendben van akkor odamegy bárki is kalandvágyból? "Kiadták a jelszót is, hogy "Ruszkik haza" (hogy honnan és miért, az teljesen lényegtelen)"
Nem lényegtelen mert ezt a jelszót már kiadták 56'ban és 0rbán is 2007-ben!?...Csak most Ukrajnából kellene a ruszkiknak hazamenni és a mocskos fideszmaffiának eltakarodni.( A bűnözőknek börtönben a helyük).
Téged se zavarjon, hogy a "különleges hadművelet", azaz a háború előtt volt orosz olaj, földgáz, fűtőelem, kereskedelem...stb. Szerintem a földlakók nagyobb része jól ellenne háborúk nélkül. A hidegháború is jobb mint a valódi!
vacsi
Hát, ez már nevetséges! Vagy szánalmas?...
vacsi
Nem értem, mit skandálnak?! Hát az oroszok már rég hazamentek!
Ezodabasz
@durbincs: Szóltam hozzád? Nem! Akkor húzzál vissza a bányába csillét töcskölni! Vagy te vagy a szarnagy is?
akkor olvass és próbáld meg értelmezni te szerencsétlen barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.