Nem csak a nincsteleneket démonizálja az önkormányzati választásra készülő Fidesz, hanem azokat is, akik segítenek nekik.

Ízelítő a Fidesz 2024-es kampányából: „Csövesbomba”, „Csövesvoks”, „hajléktalanipar” és „hajléktalanbumm”

Illusztráció: Fidesz / Facebook

Nagyon úgy tűnik, hogy a hajléktalanság lesz a Fidesz egyik fő kampánytémája jövőre az önkormányzati választáson – legalábbis erre lehet következtetni a budapesti Józsefvárosban már most egyre inkább felpörgő kampányból. A stílusból a Telex összesítése ad ízelítőt, a lap ugyanis összegyűjtött néhány kulcsszót:

Csövesvoks, hajléktalanlobbi, hajléktalanbiznisz, csövesláger, csövesbomba, hajléktalanipar, hajléktalan gettó, hajléktalansereg, hajléktalankáosz, hajléktalanbumm.

A hajléktalan emberekkel való riogatásba még a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor is beszállt egy ernyedt próbálkozással: megosztott egy képet, de egy hamburger és egy azóta bezárt újságos leleplezte, hogy az valójában még Tarlós István főpolgármestersége alatt készült.

Nem csak a nincsteleneket, de a rajtuk segítőket is démonizálja a kormánypárti kampány. A Telex gyűjtéséből kiderül például, hogy Iványi Gábort valamiféle józsefvárosi Soros Győrgyként mutatják be, aki milliárdokat tesz zsebre. Arról, hogy az Iványi vezette Oltalom Karitatív Egyesület, illetve a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség szociális intézményeit valójában hogyan lehetetlenítették el, például itt írtunk.

Nem könnyű megtippelni, hogy milyen eredményt hozhat az erőszakos kampány. Elemzések szerint a volt lengyel kormánypártot például a Fidesz kampánytanácsadói buktathatták meg. Ami Józsefvárost illeti, a 2019-es önkormányzati választáson a Fidesz elbukta, Sára Botond helyett Pikó Andrást választották az emberek. Sára három évvel később, az országgyűlési választáson sem kellett a választóknak, akik a VIII. kerület egy részét is magába foglaló 6. választókerületben helyette Jámbor Andrásnak szavaztak bizalmat.

Forrás: Telex

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És vannak a csövesfidkányok akik egy zsák krumpliért az anyjukat is eladják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
1XÜN nem érdekel a fidex kampány
Engem ez nem befolyásol!!
Elengedem a fülem mellett
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Nagggyon kereszt5ény fidesz! "Szeresd felebarátodat, mint ten magadat!" Ennyire tetszenek gyűlölni ten magukat??
Az ember mindig azt hiszi egy, egy választási fideszes/ kormány kampány után, hogy nincs lejjebb. Aztán jön a következő választás, és lőn! Van még lejjebb! Viszont ez mát tényleg az a szint, ami az embertelenségüket mutatja!
izéke
Mindenki annyit ér... ki is mondta ezt???
csak úgy....
@Maccska: te 0rbán és a fidesz érdekében vagy ekkora seggfej, vagy csak úgy magadtól? :)
Lepényleső
fidesz - fiatal demokraták szövetsége,- volt állítólag egykor,- az szdsz tagozata?
fidesz - fiatal despoták szövetsége,- érezhetően a jelenkor,- vlagyimir matrjoska babája?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok