Zsadány fideszes polgármestere, Dudás Árpád kellemetlen meglepetést kapott ma, Jakab Péter képében.

„Nem foglalkozom bunkókkal” – Jakab Péter keményen összeszólalkozott a fideszes polgármesterrel

Jakab Péter, korábban a Jobbik, jelenleg a Nép Pártján elnöke ellátogatott a Békés vármegyei Zsadányra, hogy utánanézzen a fideszes polgármester akcióinak. Egy videót is posztolt az esetről, amelyhez ezt írta:

Zsadány fideszes polgármestere, Dudás Árpád felépített 120 millióért egy faházat. Hivatalos nevén "Attila király fapalotáját".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
A mocsok a válasz helyett azonnal sértődött, és minden fölé helyezte , hogy letegezték , milyen érdekes , hogy a letegezés után jóval esett le neki , mert nem volt más menekülő út , ha nem volna " sáros " akkor magasról tett volna rá , hogy letegezik, tele szájjal fröcsögte volna az igazát , sőt még rágalmazásért fel is jelentette volna Jakabot , ilyenek a férgek , söpredékek , igazi nemzethyek , evvel a produkcióval el is árulta magát . Megfigyelhető , mikor az ilyen eset érintettjeit megkérdezik , főleg oknyomozók , képviselőtársak más frakcióból , egyből milyen idegesek feldúltak lesznek .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
@sgl: Szerintem tudatos a jog miatt , mert gondolj bele Polt alatt feljelenteni egy fideszest azonnal kimossák és az az ügyet többet nem viheted törvény elé ! Most a kép , hang és írott anyagokat kell gyűjteni , hogy mikor változik az országban a helyzet , akkor elő lehessen venni, és elindítani az eljárást , amit akkor már a rezsim kiszolgálói pl Polt és társai a másik oldalról látnak . Jól csinálja Jakab , gyűjti a " bónuszokat " mikor aktuális lesz be fogja váltani , mert azt hiszik ezek a nemzethyek , hogy megúszták a lopást , orbán is ezért akar az unióból kilépni , mert ha nyer az ellenzék, akkor beléptetik az országot az európai ügyészség rendszerébe és akkor jön az elszámoltatás európai szinten ami avval kezdődik , hogy hiába magyar akkor is előállítják és eljárnak ellenük , de ha nem tudja kivinni az országot az unióból , akkor ha szorul a hurok egy kormányváltás esetén ezek elmenekülnek valamelyik kommunista országba , " haza " mennek .
Clavigo
@ómió: Te kis észkombájn..Gondolom mikor megszülettél,,nem te,,hanem a bába sírt fel...te gyagyás..
Péter2
@Maccska: Nem így van , mert az európai ügyészségbe , azok országok " adnak ügyészeket , nyomozókat akik a rendszerben benne vannak , teljesen független a működésük az uniós parlamenttől , ezt pont azért találták ki , hogy 2/3 kormányok az unión belül ne tudják az uniós pénzek ellopását tisztára mosni , elsikálni , lásd Polt Pétert , !
Péter2
@Maccska: " Minden kormány maga dönt arról hogy költi el az uniós pénzt. " Na evvel már el is árultad , hogy nem tudod , hogy működik az eu ! Az kohéziós alap pénzét nem úgy költhetitek el ahogy akarjátok , hanem a vállalások szerint , azon belül beruházásokra , modern munkahelyteremtésre és hasonlókra , hogy felzárkózzatok a jóléti nyugati országok közé , ez pontosan le van írva , és a kormányod részéről ratifikálva , na itt kezdődtek a bajok , hogy nem arra költöttétek amire kellett volna, amire meg költöttétek pl stadionok , az meg úgy lett beárazva , hogy a kormányod és kiszolgálói zsebébe is bőven jusson belőle , tehát megloptátok beruházásokat , nem véletlen süllyesztettétek ide az országot ahol van ! Amennyi eus pénz ide befolyt az elmúlt 7-8 év alatt 10 ezer szám lehetett volna olyan munkahelyeket teremteni belőle , hogy az itt termelt termékkel, nyugton is versenyképesek lehettek volna , de ez a hajó már elúszott , ezért is előzőt meg gazdaságilag már Románia is , igaz ott is loptak csak sokkal kevesebbet , mert ott még annyira független az ügyészség , hogy a parlamentből vitték el a korrupt politikust bármelyik frakció tagja volt , ez Magyarországon jelenleg elképzelhetetlen . A fidesz meg ezért is kezdett kelet és ázsia felé kapálózni , mert a nyugati életszínvonal már csak ábránd marad, a magyar embereknek nem véletlen szidják már nyugatot a sok ott nem járt homály még be is veszi , de az új generáció már nem , a keleti életszínvonal meg már itt van , alacsony bér , rossz minőségű munkaruha cipó orvosi ellátás és gyenge nyugdíj , stb .
Clavigo
@KisTehen: Te még köpködni se tudsz,Böcce... Egyfolytában rátaposol a kibaszott hosszú,,mindig szaros nyelvedre.. múú- uu- úúu,,te barom..
ómió
@Clavigo: Felriadtál, bolsiék agyhalottja, ott az elmeosztályon!? Már nyugton se hagyják a magadfajta bolsi tetüket!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.