Elképzelhető, hogy az LMP Vitézy Dávidot indítaná főpolgármester-jelöltként Karácsony Gergely helyett. 

Az LMP leválthatja Karácsony Gergelyt – Másik főpolgármester-jelöltben is gondolkodnakMTI/Illyés Tibor

A hvg.hu-nak egy, a neve elhallgatását kérő, prominens ellenzéki forrás nyilatkozott az LMP terveiről a főpolgármester-jelölteket illetően.

Tárgyal az LMP arról, hogy Vitézy Dávidot indítsa Karácsony Gergely ellen főpolgármester-jelöltként a 2024-es önkormányzati választásokon

– közölte az informátor.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Vitézyből jelölt is lesz, hiszen a forrás azt is hozzátette, hogy „addig még sok minden történhet.” Sőt a lap Vitézyt is megkereste, aki annyit válaszolt, hogy nincs mondanivalója az ügyben, ami volt, azt korábbi interjúkban már elmondta.

Vitézy egyébként korábban kifejezte: elzárkózik attól, hogy elinduljon az önkormányzati választásokon Karácsony Gergely kihívójaként. Igaz, korábban nem az LMP, hanem a Fidesz egyik lehetséges jelöltjeként emlegették Karácsonnyal szemben. Arra a kérdésre, hogy vállalná-e, ha a Fidesz felkérné főpolgármester-jelöltnek, tavaly nyáron a lapnak azt mondta, „nem foglalkozom most fővárosi ügyekkel, nem gondolkodom ilyesmin.”

Forrás: hvg.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Vitézhy Dávid mint főpolgármester. A hónap vicce.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Mindegy, csak semmihez ne értő efftárs legyen! Ahhoz Mutyigeri efftárs a "legjobb"!
Yeromos
Ezek szerint az LMP-t is negvette a fidsz kilóra.
izéke
A fidesz nyíltan senkit nem küld mert tudják,hogy nincs esélyük. Helyette trójai falovakat állítanak " ellenzéki " segítséggel.
surdilloFUJT
@izéke: A lehet mocsok politika nem először próbál orbánnak kedvezni,kezdve az alapító orbánügyvéddel,a schifferrel,hadházyval,az üdvöskéjükkel!!!EGY ALJAS ÁRULÓ MOCSKOS BANDA!!!mEG KELL NÉZNI A VEZETŐSÉG ÖSSZEÁLLÍTÁSÁT,SCHIFFER MEG HÁTULRÓL NYOMJA ŐKET!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.