Vizsgálták az elengedett embercsempészek terrorista-kapcsolatait? Az Árnyékkormány írásbeli kérdésben követel válaszokat Pintér Sándortól – áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Orbán Viktor terroristákat szabadíthat Magyarországra az Árnyékkormány szerint
Fotó: Facebook / Demokratikus Koalíció

Az Árnyékkormány emlékeztetett, beismerte az Orbán-kormány államtitkára, Rétvári Bence, hogy eddig 1634 külföldi embercsempészt engedett ki a börtönökből.

Eközben egy friss nemzetbiztonsági jelentésből megtudtuk, hogy a Magyarországon működő embercsempész-bandák az afganisztáni tálibokkal állnak kapcsolatban, a segítségükkel pedig a Balkán felől iszlamista terrorszervezetek tagjai léphették át a magyar határt 

- írja közleményében Mustó Géza, árnyék-belügyminiszter.

Az Árnyékkormány szerint

Orbán Viktor terroristákat szabadíthat Magyarországra az embercsempészek tömeges elengedésével.

Az Árnyékkormány megbízásából a Demokratikus Koalíció parlamenti írásbeli kérdésben követel válaszokat Pintér Sándor belügyminisztertől az alábbi kérdésekre:

végeztek nemzetbiztonsági kockázatelemzést, mielőtt szabadon engedték a Magyarországon elfogott embercsempészeket? Elengedtek magas kockázatú személyeket? Milyen nemzetiségű állampolgárok voltak az elengedett embercsempészek? Voltak köztük olyanok, akik kapcsolatban álltak a tálibokkal, az Iszlám Állammal vagy a Haqqani-csoporttal?

Forrás: MTI/OS

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: te kritikán aluli agyatlan világ hülyéje ,neked nincs jogod másokat kritizálni, hiszen te csak egy fideszes elmebeteg! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Philip Marlowe: Tudod erre a kérdésedre a válasz "a lex@rom" kategória. Mert engem, és még sok mindeki mást elsősorban Magyarország érdekel, és az, hogy a magyar kormány, a belügyminiszter kellő körültekintéssel járt-e el, amikor szabadon engedte az embercsempészeket. És Magyarország érdekében- és ismét csak lex@rom kategória, orbán és a fideSS érdeke- teljesen jogosak a DK kérdései.
jáger laszló
@Philip Marlowe: Hogy hányan ülnek nem érdekel!!
De hogy nálunk kiszabadultak az igazán felháborító!!
Nem várható,hogy ezután határvadászok lesznek!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
mikor az elsö letelepedési kötvényeket kiadták valakiknek, már akkor tisztában voltak ezzel...
csak úgy....
@Philip Marlowe: te kritikán aluli agyatlan világ hülyéje ,neked nincs jogod másokat kritizálni, hiszen te csak egy fideszes elmebeteg! :)
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke... " Mi fáj,,gyere mesélj..".. Siralmas vagy ,vazzze. Téged még kiröhögni is kár... ( kidobott energia..)
jáger laszló
@Philip Marlowe: Ilyen mentalitással a határvadászokra sincs szükség??
Minek fizetjük őket feleslegesen!!
Jöjjönek a migránsok nyugodtan ,majd úgyis L mennek nyugatra az isten hírével...
Akkor már ilyen erővel a börtönökre sincs szükség!!??
Legyen mindenki becsületes,törvénytisztelő
Nem igaz!!??
Hát azért nem ilyen 1XŰ!!
csak ennyi barátilag
J.L.
simmering73
Na, kiszólt a lyuk a gödörből.
16:43 Shikari
A terroristák Izraelben vannak!
Clavigo
@Philip Marlowe: Veled csak az a baj,,hogy félkészen születtél .Nem fejlődött ki az agyad.. Azért azt becsülöm benned ,hogy nem adod fel,,,,erőlködsz,,mint disznó a jégen.. Mint egy napidijas (ingyéé' utazás busszal+ kaja ) békemenetelő..Azért hülyébbnek saccollak ,mint " győzike "...
NKF
Legyenek ezek a faszok árnyékban! Ott legalább nem égnek le!
telegdilaci
@csak úgy..Miközben 500-ezer Távolkeleti vendég munkást telepít be az Országba,Pártunk és kormányunk azzal vádolja az ellenfeleiket,hogy migránsokat telepítenének be Magyarországra viszont nincs rá semilyen bizonyíték mert ott van a telepítenének azt nem tudom hogy amikor nem ők vannak kormányon,az már biztos hogy a kormány is hoz be az Országba migránsokat,és még vendég munkásszállót is építenek nekik, miközben kiárúsították az Országot a KÍNAI komunista pártnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.