A Fülöp-szigeteki vendégmunkások után több mint egy tucat kenyai vendégmunkás érkezett Szombathelyre – számolt be róla a Hírklikk.

Már megérkeztek az első kenyai vendégmunkások Magyarországra

A munkások az Ivy Technology telephelyén végeznek betanított munkát. A cég azt közölte, hogy mintegy harmincöt kenyai állampolgárságú munkavállalót foglalkoztatnak, az első csoport az év elején érkezett Magyarországra, a második pedig október végén.

Már is megtudható, hogy az Ivy Technology a kenyaiak mellett további hat más ország polgárait foglalkoztatják, miközben több magyar munkavállaló is dolgozik a cég külföldi telephelyein.

A külföldi munkavállalók két évre kapnak tartózkodási és munkavállalási engedélyt, a vállalat emellett bérel nekik lakóingatlanokat, amelyek között vannak önálló házak és társasházi lakások is.

A vállalat hisz abban, hogy a sokféleség és a kulturális nyitottság az egyedüli út a modern nemzetközi vállalatok számára ahhoz, hogy folyamatosan megújulhassanak és kreatívok maradjanak. 

Forrás: Hírklikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
A sok színűség rendben van, de nem választhatnánk mi ki, hogy milyen színek domináljanak ebben a színkavalkádban?Sokkal jobban elfogadnánk ezt az elméletet!A kenyaiak ismerik a magyar szokásokat, érintkezési formákat vagy majd egy incidens után oktatják ki őket hogy hogyan is élnek itt a magyar emberek?Csak akkor már sokkal nagyobb lesz az idegenkedés .
jáger laszló
A magyar vendégmunkások + Angliában flangálnak jobb pénzért!!!??
Ilyen a világ mostanság!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
puszt
Megalakulhat végre a Pákó Kórus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.