Nemrég négy postát zártak be a városban.

„Magánposta” nyílt Nagykanizsán: Vállalkozó nyitott újra egy bezárt hivatalt, mert az önkormányzatnak nem volt rá pénze

Illusztráció: Pixabay.com

Nagykanizsán négy posta bezárásról döntött tavaly novemberben a cég vezetése, ezek közül az egyiket egy vállalkozó újranyitotta – számol be az ATV.hu. A portál szerint a bezárások után nem sokkal közölte a Magyar Posta, hogy több tízmillió forintért ismét kinyitják az egyik bezárt hivatalt, de erre nem volt pénze az önkormányzatnak. Ekkor került képbe a vállalkozó.

Körülbelül másfél hónap tárgyalás után sikerült megállapodni a helyiségről, amit az önkormányzat adott bérbe a vállalkozónak

– Horváth Jácint önkormányzati képviselő. A kiskanizsai városrészben legalább ötezren élnek, nekik most már nem kell másik megoldást keresniük. A Híradó szerint már az első napon több százan érkeztek ügyeiket intézni.

Forrás: ATV Híradó
Fotó: Pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És mit fig fel ebből a fidesz szavazó?
Van posta. Köszönjük Viktor.
surdilloFUJT
@KisTehen: a fidess egyik legböszmébb baxatlan tehene kiszabadult a karámból!!!aljas fitkány,nyalonc,a fidess szellemi toprongya most mutatta meg,hogy a bányász béka segge alatt székel 2 méterrel ,ez az agyrágott szemét!!!
surdilloFUJT
@human: pont annyit,mint ez az 1 bites rágott agyu szarvasmarha!!!
A postáközpontban bizonyára egy aljas fidess állat záratta be a több mint 300 kispostát,hogy a szeme akadjon föl,és nyelje le a nyelvét az aljasa!!!Tönkretett egy csomó családot,vállalkozót,és több ezer,vagy 10 .000 embert ellehetetlenitett!!!Idős 60-70-80 éves emberek busszal,vagy js ! vonattal utazzanak,ha egy levelet fel akarnak adni,vagy a kártyás nyugdíjat fel szeretné venni.Horvátnádalján egy vállalkozó a házát alakította át,ahol sok ezer ember legnagyomm megelégedésére viszi a postát,szakemberként,mert ezt tanulta!!!Egyedül neveli két gyerekét,az egyik sérült,aki miatt nem is tudna eljárni dolgozni!!!Ennek az aljas pokolravaló postafőnöknek ez sem számít,nov.30-al bezeáratja!!!Kivánjuk neki,hogy sürgősen némuljon meg,a gyalázatos férge!!!Kik fogják vállalni a triciklis postázást,hófúvásokban,szakadó esőben,esetleg a táskában pár millió ,kiosztandó nyugdíjjal???alantas fizetésért!!!
surdilloFUJT
@KisTehen: a főnököd te idióta barom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.