Ez derült ki a Publicus Intézet felméréséből.

Az Orbán-Putyin találkozóról kérdezték a lakosságot, az emberek több mint fele elutasította azt

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor Pekingben tárgyalt Vlagyimir Putyinnal, miközben az európai vezetők kerülik az Ukrajnát lerohanó orosz elnököt – erről kérdezték az embereket. 

Az Orbán–Putyin-találkozót 35 százalék értékelte elfogadhatónak, 52 százalék elutasította.

13 százalék pedig nem válaszolt a kérdésre. 

A találkozó a válaszadók 32 százaléka szerint Orbán Viktornak állt érdekében, 33 százalék gondolta azt, hogy mindkét félnek, 19 százalék vélte úgy, hogy inkább Vlagyimir Putyinnak.

Arra a kérdésre, ki kezdeményezte a találkozót a megkérdezettek 39 százaléka Magyarországot, 19 százaléka Oroszországot jelölte meg (a Fidesz-táborban 48/46%-os volt az arány).

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Minden rendben, nincs is itt semmi félreértés, megvolt a megkérdezettek 10 százalékának a kétharmada...
Most is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Minden rendben, nincs is itt semmi félreértés, megvolt a megkérdezettek 10 százalékának a kétharmada...
Most is!
csak úgy....
látod viktor, azzal a rángatózással mindent elbaxxtál...,máskor a pirulákról nem szabad megfeletkezni,nem ám egyszer live szétesel.
jáger laszló
1 politikus nem lehet finnyás,ha érdekei ezt kívánják!!
Akár az ördöggel is...
csak ennyi
barátilag J.L..
Eladott Ország
Tudja a dagadt geci, hogy most nagyon túllőtt a célon, beszart hogy ezért kicsinálják. Idáig tétlenül nézték a destruktív viselkedését de ennek vége, az árulókat gyűlölik mindenhol és megvetik még az eltartott kisújjú EU-ban is. Próbálna kibújni a felelősség alól de annyit hazudott már hogy elveszített minden bizalmat. Már sokan nyíltan követelelik hogy tagadják meg az országtól a következő EU-s elnökséget. Ide juttatta Magyarországot ez a szélhámos elmebeteg. Putyin magához rendelte és világpolitikai látványosságot csinált belőle. Kiültette a kamera elé és úgy mutogatta Orbánt a világnak, mint a kedvenc hobby-állatát. Az nem elsősorban a dagadtra hanem Magyarországra nézve volt súlyosan megalázó, szörnyű volt nézni. "...de az elől kitérni nem volt lehetséges...' mint ahogy a "katonai művelet" meghatározás használata elől sem... "...nem táncolunk ahogy mások fütyölnek..."
SÍva
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem valahogy szimpatikusabb mint Biden. És most lehet anyázni, köpködni és egyéb. Jaj, majd elfelejtettem, hogy nálam ovi és kompániája soha nem játszott, már a kezdetektől sem!
Eladott Ország
Mégis, mennyi öszödi beismerés kell a sutyerákoknak, hogy a férgük a csúti geci nettó hazaáruló?! Mint egy gyerek, amikor a szülei felelősségre vonják. Spawn- Az ivadék című filmből a Violátorhoz tudnám hasonlítani, jellemre is Orbánt.
uploads.disquscdn.com/images/4199a626eb7cee0f2dc36404fa4cdc511a226f5b8c378dc6b0a010b1b7e687e8.jpg?w=800&h=680
Pressman kategórikusan cáfolta (NO!), hogy a NATO-t tájékoztatta volna Orbán. Igen valószínü, hogy neki van igaza! Az Európa Tanács elnökével beszélt, az azt kérte nagyon határozottan , hogy mondja le, de az eredményt , a rühvakarózást, nyelvöltögetés, szájnyalogatást , golyóstoll fogdosást és irattologatást láttuk! Szánalmas volt. De "Gyúcsányalattrosszabblenne, alavju!". Nem tudom, van-e valami, ami az igaz hívőket ki tudná billenteni a hitükből.
Nessy
@Eladott Ország: 11,00 Nem hiszem! "Ha megversz is, imádlak én"! ( Stockholm szindróma)
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:03 ☻ Ezt mondjátok b+ meg 13 éve kormányzás helyett, közben csődbe vittétek az országot, telibeszartátok a jogállamot, kiépítettétek a diktatúrát, Európa koldusháza lettünk és szégyen lett magyarnak lenni a világban, etrc! B@szátok meg a qrva anyátokat, szarháziak! Börtönben rohadtok meg, vagyonelkobzás mellett! Ennyit tudtok csak és a szaros pofátokat jártatni! Nem mi vagyunk padlón az ország, idióta fideszes baromfajzat!
Eladott Ország
@Maccska: Előre megyünk nem hátra. "jöttünk lóháton, élünk farháton"...
twitter.com/janos_hary/status/1649648523401461761/photo/1
Olyasmi mint Scatman, csak ez egy felcsúti, és kormos is, így a neve: dikkman. Már fiatal korában látszott a tehetsége.
twitter.com/i/status/1649121283819307019
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 10:23 ♦ A találkozóról előkerült egy videó is, és a felvételeken az látszik, hogy Orbán ideges volt, amikor Putyinnal ült szemben, kinnyában, Kínában. Orbán egymás után többször is megigazította a nyakkendőjét, majd fészkelődni kezdett, végül az iratait rendezgette, a tollát pedig le- és felvette, az ex KGB-s ügynök, hazaáruló, bűnöző, és politikai prosti.
www.youtube.com/watch?v=AE4ReW3euME
qunta
@Eladott Ország: @Eladott Ország: megint előjött a bolsi-libernyák iq. persze ez nem +lepő. amúgy a 2009-es világválság elött gyurcsányi már gyak. csődbe vitte az országot. nem véletlen, hogy leváltottták ls az sem hogy veres "zseniális" jános pü. min. 2 hetente ment brüsszelbe.
ja és ha ilyen szintű marad az ellenzék mint te és a hasonszőrű iq-s társaid, akkor érik az orbáni 3/4.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:36 ♣ Valóban nem a közvéleménykutató cégek irányítják a politikát, ők csak az eredményről tájékoztatnak. Nem is állnak szóba Európában a bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigánnyal, csak a keleti diktatúrák! De ezt a hiteltelen, össze-vissza beszélő idióta gecit, még onnan is ki fogják utálni.
gina
Jellemzö a magyarok felére hogy valami agyi probléájuk van, szégyen azokra a magyarokra, hogy ennyire primitivek,,,,
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:06 ☺
-Putyin: Innen pont úgy nézel ki, mint a pöcsöm hidegvízben. - Orbán: Amit csak parancsolsz gazdám.
twitter.com/janos_hary/status/1721813070782034286/photo/1
Keresd a híbát és hívd Jocót és Gazsit...
pbs.twimg.com/media/F1nl4e9WwAEsD5G?format=jpg&name=900x900

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.