Eddig közokirat-hamisítás gyanújáról lehetett tudni, de a mostani feljelentésben – aminek alapján a nyomozás indult – hűtlen kezelés gyanúja is szerepelt.

Bilincsben vitték el az Audi-szakszervezet két elnökségi tagját

Fotó: Facebook

Teljes döbbenetet okozott a rendőrségi fellépés a csütörtöki bizalmi értekezleten. A Telex tudósítása szerint a nyomozók a szakszervezet elnökségének két érintett tagját elvitték már a helyszínről, a kétnapos értekezletet pedig azonnal lefújták.

Jelenleg a szakszervezet irodáit vizsgálják át és házkutatást is tartanak.

„Értetlenül állunk az eset előtt” – reagált a szakszervezet a történtekre.

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, kormány hű "tettes" esetében nem ilyen aktív a rendőrség! Ott hasonló esetben még akár polgármester is lehet a delikvens!
dr. prédikátor
emlékeztek a NÁCIKRA??? MINDEKIT KIIKTATTAK AKIK VESZÉLYT JELENTETTEK A HATALOMRA!!! úgy látszik orbánisztánban is kezdődik a leszámolás!!!
rakitics41
Fordított világot élünk.Ma már nem az igazgató és a gazdasági vezető hamisítja meg az okmányokat hanem a munkásokat védő szakszervezet vezetői!Nem kacsa ez a hír?Ez ugyanis olyan mintha azt mondogatnák az emberek hogy nem Orbánék lopják el az eus és mindenféle állami pénzeket , hanem Ács Jóska a szakszervezeti vezető.
Nessy
Érdekes, kormány hű "tettes" esetében nem ilyen aktív a rendőrség! Ott hasonló esetben még akár polgármester is lehet a delikvens!
Tunes1106
Jön a jövő évi bértárgyalás ideje! Kezdődik a megfélemlítés!
balos
@Nessy: A gazságügyi no már smafu?Gondolod,hogy nem tudott róla,hogy az ajtó szomszédja milliárdós lett a posztján?Minden fideSSes gáz--szolga annyit ér amennyit lead a síbolt pénzből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.