Az Ukrán Nova Post megkezdi terjeszkedését Magyarországon, megnyitva első fiókját Budapesten, és elindítva saját futárszolgálatát, ezáltal konkurenciát teremtve a Magyar Posta számára – írta meg a hvg.hu.

Ukrajnából érkezik a Magyar Posta konkurenciája

A Magyar Posta Budapest 10 postahivatal bejárata a 10. kerületi Kőrösi Csoma sétány 5. szám alatt. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A Nova Post, Ukrajna egyik legnagyobb vállalata, már a tizedik európai országban hozza forgalomba szolgáltatásait, és a háborús környezet ellenére is aktívan terjeszkednek.

Pajda Marianna, a Nova Post Magyarország ügyvezetője elmondta, hogy az e-kereskedelem jelentős növekedést mutat Ukrajnában az elmúlt egy évben, ami vonzóvá teszi az országot a magyar vállalkozások számára.

Emellett a Nova Post rendelkezik a legkiterjedtebb logisztikai hálózattal a területen, ami előnyös a cég és a magyar piac számára.

A Nova Post első lépésként Budapesten a Teréz körúti fiókot nyitotta meg, de terveik szerint újabb fiókok és akár egy szortírozó központ is kialakulhat Magyarországon a forgalom függvényében.

A cég belső szállítását a Nova Post végzi Budapesten, míg az országos szállításban az Express One partnerrel együttműködnek.

A Nova Post hangsúlyozza, hogy fő célcsoportjuk az ukrán ügyfelek, ideértve azokat is, akik az elmúlt időszakban menekültek Magyarországra a háborús helyzet miatt.

A vállalatnak jelenleg több mint 32 ezer ukrán menekült ügyfele van Magyarországon, és bár a Nova Post ügyfeleinek 90 százaléka ukrán, a cég nyitott a magyar egyéni és üzleti ügyfelek felé is.

Az árazás tekintetében a Nova Post különböző szállítási díjakat kínál, például levelek és dokumentumok szállítása 6000 forintért, csomagok (két kilogrammig) szállítása 7000 forintért Magyarországról Ukrajnába, és akciókkal is számolnak a jövőben. 

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Höööööööööööööööööö ...
percsi
Amit a magyar posta nem tud fenntartani, majd az ukránok megteszik, háború számukra nem akadály!
Szép országunkat tönkretették, kezd minden leállni! A közelemben lévő forgalmas helyen, -lakótelep-végállomás-pláza-orvosirendelő - bezárt posta 50 évig szolgálta a magyar lakosságot. Mindig hosszú sor állt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.