Futótűzként terjed egy videó az interneten, amelyen Parádi Katalin zebegényi polgármester rátámadt az egyik helyi önkormányzati képviselőre. A képviselő állítása szerint egy körömvágó ollót szúrt belé és feljelentést tett a rendőrségen.

Megtámadta a zebegényi polgármester a képviselőt

Illusztráció: 123rf.com

Nyári Péter zebegényi önkormányzati képviselő jelentetett meg egy bejegyzést a közösségi oldalon, amely szerint Parádi Katalin, Zebegény polgármestere megüti őt és állítása szerint egy körömvágó ollót szúr a bal vállába

- számol be a 0627.

Szombat hajnalban egy tűzesethez riasztották a váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltókat. Nyári Péter arról írv bejegyzésében, hogy ő is a helyszínre érkezett segítséget nyújtani, ahol a zebegényi polgármester szóban inzultálta.

Mint írja: azt láttam, hogy valaki ül az úton, a tűzoltóautók reflektorának fényében. Azt hittem hirtelen, hogy a tűzből menekítettek ki valakit, de nem. Ahogy közelebb értem kiderült, hogy a polgármester az.

Ahogy meglátott, egyből megszólított, és különböző sértéseket vágott a fejemhez. Nem vettem tudomást róla, mint ahogy később sem, mert ezek után felállt, és tovább folytatta a zaklatásomat. Én igyekeztem odébb sétálni, hiszen fontosabb dolgom is volt, mint hogy egy alkohol és gyógyszer befolyása alatt álló ember sértegetéseivel foglalkozzak

– fogalmazott Nyári Péter.

A képviselő úgy folytatta: „a részeg tobzódás tovább folytatódott, és egyre határozottabbá vált. (…) A következő pillanatban egy hirtelen mozdulattal felém nyúlt, és megpróbált torkon ütni (ekkor még azt hittem, hogy ütni akart). Szerencsére egy kicsit hátrébb mozdultam, így az ütés a bal vállamat érte el, kb. 5 cm-re a szív vonalától.”.

Mint Nyári Péter írja:

percek teltek el, én pedig meg voltam lepődve, hogy ugyan az ütés nem volt nagy, mégis sajog a vállam, és az egész karom. Akkor vettem észre a vállamon terjedő vörös foltot. Először azt hittem, hogy a poharában lévő italt öntötte rám, de miután a fájdalom nem múlt, a fölső ruházatomat felhúzva ellenőriztem, minden rendben van-e, és akkor vettem észre a szúrt sebet, melyből folyt a vér.

Nyári Pétert a kiérkező mentők kórháza szállították. Állítása szerint a polgármester asztalán két szikét és egy ollót találtak. Az üggyel kapcsolatban információkat kértünk a rendőrségtől, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz

- írja a 0627.hu.

Parádi Katalin szintén a közösségi oldalon kommentálta az őt ért vádakat.

Mint írja:

tény a tény, hogy mivel a tűzoltók 40 perc alatt érkeztek ki, én kénytelen voltam a tachycardiám miatt jelentős mennyiségű Xanaxot elfogyasztani 150 körüli pulzusomra, hogy ne kapjak infarktust. Az is tény, hogy az út közepén ültem sokkos állapotban. Az is tény, hogy szintén sokkos állapotban bementem a telekre megnézni már az oltás befejeztével, mi történt, de mivel még nem volt biztonságos, egy tűzoltó, felismerve állapotom ölben hozott ki onnan.

Videó forrása: Nyári Péter

Forrás: 0627

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Micsoda polgi!!!?
Majdnem önkéntes tűzoltó a drágám többek között!!??
Ennek LNÉre szinte hihetetlen a sztori...
A xanax + a hab a tortán!!
Egenyesen csúcs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
SÍva
@Horizont: Ezt a cikk írója elfelejtette közölni! Tehát már meg is volt az oka a támadásnak és szerintem súlyosabb elbírálás alá kellene esnie a tudatmódosító szer használatának! Bár nem hiszem, hogy a Xanax magában okozna ilyen jellegű tüneteket, talán ivott rá a drága!
bence
Azt a betyár úristenit ennek a tökrészeg tehénnek ! Ezért tart itt az ország mert részegek , tolvajok , kábszeresek ülnek vezető pozícióban ! Na ilyen a fidesz ! Alkoholisták , asszonyverők , közpénzt elsíbolók tömkelege ! Hiába igaz a mondás : fejétől bűzlik a hal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.