Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója egyelőre mindenképpen marad az eddigi posztján. 

Reagált a minisztérium Vidnyánszky lemondására: marad a helyénMTI/Lakatos Péter

Ahogyan mi is megírtuk, a Nemzeti Színház közölte, hogy a pénteki baleset hatására lemondott Vidnyánszky Attila, a teátrum vezérigazgatója. Lemondását Csák János kulturális és innovációs miniszternek adta be.

Erre reagált most a szaktárca az infostart.hu értesülései szerint:

A miniszter a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik a kezdeményezéssel. Addig is Vidnyánszky Attila maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait.

Azt is közölték, hogy a Minisztérium továbbra is folyamatos kapcsolatot tart az intézménnyel és figyelemmel követi a vizsgálati eljárást.

Forrás: infostart.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Fontos elvtárs, jó elvtárs, nem engedjük csak úgy elmenekülni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nincs ebben semmi meglepő! Nem a Mi Hazánk nyújtott be panasz ellen, csak egy csapóajtó nem volt rendesen rögzítve, feltétezhetően, és kinyilt!
Eladott Ország
A jó elvtársakra mindíg szükség van, pótolhatatlanok a ruszkibérenc csúti gecinek!
Kedves Anton Burajev! Vidnyánszky fedőneve: Anton Burajev volt. Beszervezése még komszomolista korszakában megkezdődött. Az, hogy sokan elhatárolódnak tőled, az valóban azt jelenti, hogy jól dolgozol, mint Orbán csicskása, szervilis seggnyalója. Először is, ennek a terhes tunikás vízilónak jó lenne képbe kerülnie a dolgozik ige jelentésével. Minden normális ember elhatárolódik tőled, te szerencsétlen. Ez azt mutatja, hogy jól dolgozik. Menj vissza Ukrajnába és harcolj ott a hazádért , a szabadságért. A régi SZFE-n fel sem merült, hogy bármi ellen szót kellene emelni, mert a szólásszabadság magától értetődő volt. És arról mi a véleménye, hogy Oroszország megtámadta a hazáját? Nincs se hazája, se véleménye. Ez egy hazátlan gerinctelen kétszeresen "hazaáruló." Persze. Köszönjük, hogy nem lövetitek le, dobjátok tömlöcbe azt, aki nem ért egyet veletek. Hát, ha a rombolást is munkának lehet nevezni, akkor kib.szott jól dolgozol gyökér. Évtizedekbe fog telleni, mire minden szar el lesz takarítva utánatok. Vidnyánszkykám ne hazudj - azt mondták a hallgatóid, hogy menj a picsába. Igen ezzel minősítettek téged és ez azt jelenti, nagyon-nagyon ciki vagy. Az, hogy ellened zúgolódnak az alád rendelt diákok olyan, mintha a hadsereg tábornoka ellen kelnének fel a katonák. Így már érted? És így is úgy gondolod, hogy jól végzed a dolgod? Mert ha igen, akkor az azt jelenti, hogy a célod a káosz vagy ez már orvosi eset. Tipikus fideszes/ruszki attitűd az óvodásként vagdalódzó pártelnök-miniszterelnök-doktor-jézus úr sértődött szóhasználatának majmolása. Agyhalott moszkovita csicska. Eddig azt hittem, hogy ez a fajta érvelés csak idült alkoholisták és agyatlan, földbuta fideszhívők között divat. Önértékelési zavarokkal küszködő ember vagy, orvosra van szükséged.
uploads.disquscdn.com/images/1f2715bbd2105f08613bca11b7ded02de59ec3a03768c189d754c958dfa04bf0.jpg?w=800&h=750
Eladott Ország
A ruszkibérencek összetartanak , igy Anton Burajev! Vidnyánszky fedőneve.
Kolostorgeci! Hol harcoltál te, amikor az orosz maffia pénzelt.Tudod ki ugye? A Száva bácsi! Kicsit feledékeny vagy Viktor, téged Szemjon Mogoljevics pénzelt, a vörös maffia feje, aki Putyinnal is nagyon jó kapcsolatokat ápol. A pénzt pedig Dietmár Clodo kézbesítette, amit fel is vettek. Ezzel a videó felvétellel zsarol téged Putyin, meg a hatos kartonnal, mert a valódi III/III-as akták azok ott pihennek Moszkvában.
uploads.disquscdn.com/images/0bc462872d38c5d5ff613aed89de736516b2cf58e1024a49e6e7e30c2b768e35.png?w=800&h=1035
Orbán Viktor, a német bombagyáros és az orosz maffiafőnök
atlatszo.hu/kozpenz/2017/02/14/valtozatok-egy-kompromatra/
Az orosz nyelvű Insider portál szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt.
adatbazis.k-monitor.hu/hirek/magyar-hirek/orban-viktor-a-nemet-bombagyaros-es-az-orosz-maffiafonok-a-valtozatok-egy-kompromatra
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mogiljevics-szemjon
Sakk Matt
@Nessy: Valahogy csak kihozzák, hogy Gyurcsány a hibás..vagy prüsszel és Soros. Esetleg Karácsony...
csak úgy....
@Sakk Matt: akár a a montague-k , capuletek között is lehetnek hitvány libsik...,akik tudvalévö az 0rbáni magyarországon, hogy mindenre képesek...
valahol a fb. olvastam,hogy a díszletek életveszélyesek ..,persze egy színész nem futbalista...,örüljön,hogy játszhat és nem "kispados" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.