A Fidesz EP-listavezetője szerint nálunk – szemben Lengyelországgal – „egy nagy flotta minden hajója egy irányba tart”, ezáltal sérthetetlen az ország. A szuverenitás megvédésének éve lesz 2024, tavasszal hatalmas küzdelmeket kell vívni, mert a „tankok átfordulnak Lengyelország felől Magyarország irányába” - mondta az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány tanácskozásán, ahol Orbán Viktor is beszédet mondott (és tréfálkozott). Mi a szuverenitás? Varga Judit a Szuverenitás konferencián arról beszélt, hogy szerinte a szuverenitás annak a kijelölését jelenti, hogy hol van a határ állam és állam, valamint állam és nemzetközi szervezet között az önrendelkezés és a szabadság kérdésében. Varga szerint vannak olyan kérdések, amikben soha senki nem dönthet a magyarok helyett, ilyen például a migráció vagy a házasság és a család témája, Brüsszelben mégis ezekről és még ezeknél is súlyosabb kérdésekről (mint a háború és béke) akarnak...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A mi kis aranyos vízi háziszárnyasunk ismát hülyeségeket gágog. Ha valaki értelmezi a gágogását, egyből felteszi az alapkérdést, mégis mi a 3,14csáért szenvedünk még az Unióban?
Nessy
@lusta: Részben pénzért, részben mert a tagságunk miatt értékes Putyinnak, és Kínának Orbán!
lusta
Már második napja új parlamenti szokásokkal kell megismerkedniük a pisiorkiknak.
1. a Sejm utcája szabadon sétálható. Gyakorlatilag egy fillérjébe sem került a kordon bontása a lengyel államnak, mert a varsóiak szakszerűen eltakarították az akadályokat.
2. A pisiorki képviselő asszonyt a TVN24 riporternője kérdezte a Szejm épületében, de a hölgy csak annyit mondott, láthatja, hogy a kabátomat veszem le. Igen látom, de a nézők, hallgatók kíváncsiak az Ön válaszára és bizony hozzá kell szoknia, hogy bárhol megkérdezhetjük.
Csak ez a 2 példa is mutatja, mitől fél ez a szerencsétlen házi víziszárnyas és a libalegelőn lévő társai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.