Budapest északi vonzáskörzetében erősen csökkentek az ingatlanárak.

Durván bezuhantak az ingatlanárak a gödi akkumulátorgyár tágabb környékén is

A profit távozik, a környezeti ártalmak maradnak. Forrás: Göd-ÉRT Egyesület

A Dunakanyar déli része keresett környékből lett a fővárosi agglomeráció legolcsóbb része – írja a 24.hu.

Duna House alapján a vizsgált térségben a visszaesés ellenére is meghaladják az árak a járvány előtti szintet, de kedvezőbbek az ajánlatok, mint másutt. Budapest északi agglomerációjában 2020-ban 380 ezer forint volt az átlagos négyzetméterár, ami 2022-ben 545 ezer forintra emelkedett, 2023-ban pedig 481 ezer forintra esett vissza.

Göd, Fót és Vác környékén sokan befektetésként vennének ingatlant, hiszen a hatalmas vegyi üzem dolgozói folyamatosan keresnek kiadó szállást. Az érdeklődők átlagosan 44,4 millió forintot szánnak az adásvételre.

A Duna House szerint a viszonylag kedvező árak miatt Fót megőrizheti a népszerűségét, itt a kínálat is elég ahhoz, hogy újabb vásárlók jelenjenek meg a következő időszakban.

Az ingatlanközvetítő Csomád, Csörög, Dunakeszi, Fót, Göd, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vác, Vácrátót idei lezárult adásvételi adatait hasonlította össze a fővárosi vonzáskörzet déli részével.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Minek várni? Az agyhalott fideszesek már most szeretnének ott élni.
Aki Én
@KisTehen: Minek várni? Az agyhalott fideszesek már most szeretnének ott élni.
Péter2
Megint megvolt a nemzethy károkozás , gyárak , bányák , létesítési környezetében leesnek az ingatlan árak , ott van Győrszentiván csináltak kavicsbányát a lakóházak 1 km körzetébe az ingatlanok eladhatatlanok , por zaj megnövekedett tgk forgalom .
izéke
@Shikari: akkor rád vár az alkalom,hogy odaköltözz,ezzel bizonyítva,hogy nincs semmi baj a környezettel...ja,hogy semmi pénzért nem laknál ott? Farizeus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.