15 éves ügy végére kerül pont.

Novák Katalin döntött a Hunnia-ügybenNovák Katalin/Facebook

Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön – miután a sértett Csintalan Sándor kegyelem iránti kérését meghallgatta – döntést hozott az úgynevezett Hunnia-ügy utolsó három érintettjének kegyelmi kérelméről – tájékoztatta a Sándor-palota csütörtökön az MTI-t.

A szabadságvesztés felfüggesztéséről szóló döntés nem érinti a bűnösség kérdését. A közügyektől eltiltás vonatkozásában az államfő a kérelmek elutasításáról határozott.

A csütörtöki kegyelmi döntés lezárja a 15 éve húzódó Hunnia-ügyet

– tette hozzá a Sándor-palota közleményében.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bűnözők egymás között, avagy holló a hollónak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Bűnözők egymás között, avagy holló a hollónak...
CsipkeRózsa
Egy tábla csokoládé elemeléséért biztosan nem adott volna kegyelmet egy ilyen moslék kormány és közt. elnök.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:35
Te kis romániai náci fattyú.Érted,fattyú.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 19:34
Látszik milyen kis lekapaszkodott buta senki vagy.
Jobb helyeken tudod mit jelent a fattyúmifejezés.Te kis fattyú.
Péter2
@Shikari: Azért a legerősebb ellenzék , annak ellenére , hogy nem tolja a közmédia , de az a sok nem szavazó akinek elege lett belőletek ,és változást akarnak kénytelenek lesznek rá szavazni , igaz nyerni nem szabad mert azt a mocskot amit csináltatok nektek kell beledöglenetek , hogy végleg eltakarodjatok , elég lesz a 2/3 megszűnése is , hogy ugyan azt tegyék mint a fidesz tette ellenzékből , mindenre nem !
Péter2
@Shikari: Csak nyugtasd magad , 13 év alatt úgy visszavetettétek , eladósítottátok az országot , hogy 2/3 birtokában sem tudtok csinálni semmit , a saját szarotokba fuldokoltok , hatalmas infláció ,. gyenge forint , 2010-hez képest több mint megduplázott államadósság , uniós szinten perifériára szorultatok , szerinted ki akarja ezt a pusztulatot megörökölni ? Ebbe ugyan úgy belebukna bár ki , mint ahogy belebuktatok , mi nem akarunk nyerni , nekünk elég lesz ha nem lesz 2/3 és akkor a szar alá tudjuk a fejeteket nyomni , hogy megfulladjatok belé , ez olyan mint a sakk , észjáték , nekünk is azt kell tennünk mint ti tettétek ellenzékből , minden ötletre, ha jó akkor is nem , és mutogatni , hogy miattatok ! Tudod nem az ellenzék van szarban hanem ti , ti miattatok szegényedtek le az emberek , nem az ellenzék miatt , minden rosszat ti tesztek nektek van 2/3 más nem tud a politikába beleszólni , csak ti, ezért a felelősség is csakis titeket terhel . Az , hogy még vagytok 2 millió x százezren ez a hazug propagandátoknak köszönhető , van még kb 1 millió buta komcsi, akik valamikor az mszmp -majd az mszp szekerét tolták , na ezektől sikerült megszabadulnia a baloldalnak , amire büszke is vagyok ,ezek a sötétségek most ti szekereiteket tolja " révbe értek ", de nem baj ismerve a csőcsele söpredékeket lesz majd mikor nektek fordulnak , ép úgy ahogy idáig tették , már sokáig nem tudjátok őket etetni , ismerek a falumba több tízet , akik mszmp , majd mszp , aztán fidesz , most meg már köpködnek , hogy átbaszták őket , hát valahogy így jártok majd , addig páholyból nézem a rúgkapálózásotokat .
csak úgy....
@Shikari: tibim,fideszéknek addíg lesz kétharmaduk, míg te éhen nem döglesz , nem véletlenül csintalankodik a kati! :) -nyugi,nem tart már sokáig ..,
Péter2
@Shikari: na az meg még jobb lesz , mert akkor már az országban okozott károkért ti is személyesen felelősök lesztek egy elszámoltatás esetén . Milyen jó , hogy be vagytok bálcázva , így könnyű lesz előszedni titeket névsor szerint és elítélni !
jesz
csintalan hozta a formáját...egy szemtanú szerint úgy ment be az elnöki palotába, mintha a szomszédban folyó építkezésről csak beugrik egy kicsit beszélgetni Magyarország elnökével...

És csodálkoznak, hogy alig szavaznak rájuk...csak így továbbb csintalan...a topisságban van a proletár érő.

A fidesz ezt látva kért egy kávét
simmering73
@Shikari: Mert a te bandád elhozta a kánaánt? Ha ez az, akkor szopjátok még vagy ezer évig.
izéke
@Shikari: ne nevettess már korán reggel :)))) inkább fedezd be ezt a nemzeti szukát,hátha te is kaphatsz kegyelmet...
izéke
@Shikari: ha kézenfogva vezetnélek el a házamig,az ajtót nem találnád meg egyedül te szerencsétlen!
kereső
Megszületett a hónap vicce:novák katalin döntött!
human
Most megnéztem egy interjút Csintalannal ahol ez volt a téma.
Első igen erős megérzésem, hogy Csintalan nem mond igazat sem az indokairól, sem a Novákkal történt találkozóról. A mese amit előadott több ponton ellentmondásban áll a valósággal amit látunk évek óta Nováktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.