A rendező nem tekint optimistán a jövőre.

„Ez egy olyan ország, ahol a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem” – Alföldi Róbert rosszat sejt

Alföldi Róbert az Őrült Nők Ketrece 400. előadása után adott interjút az RTL-nek. A rendező elmondta:

Ez egy olyan ország, ahol a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem

A magyarnarancs.hu szemléje szerint Alföldi elmondta: ezen el kell gondolkozni, a magyar történelmet ismerve viszony olyan sokat mégsem kell. A melegbárban játszó darabról azt mondta, „szépen aláment az élet”, mert arról beszél, amiben jelenleg élünk, miközben tíz éve mutatták be.

L. Simon László menesztéséről is kérdezték, ennek kapcsán elmondta: „egyrészt Laci megszavazta azt a törvényt. Másrészt nagyon nagy hírünk lett a világban, sikerült jó PR-t csinálni Magyarországnak”. Szerinte nagyon rossz időket idéz, ahogyan a törvénnyel hergelik az embereket.

Némileg provokatívan azt tudom mondani, hogy várom, mikor szednek össze minket, és mit kell majd elviselnünk. Mert a történelemben ez mindig így indult: a normalitásra hivatkozva

– mondta Alföldi.

Forrás: magyarnarancs.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
"Ez egy olyan ország, ahol a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem"
A pedofilokat és a hűtlen kezelőket sem, illetve csak szelektíven.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
"Ez egy olyan ország, ahol a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem"
A pedofilokat és a hűtlen kezelőket sem, illetve csak szelektíven.
dr. prédikátor
sőt a nyiltan náci eszméket hirdetőket amnesztiában részesítik!!!
ESCOBAR
Akkor tekerjünk rád is fóliát? Alufólia jó lesz???
Csizmás Kond
Szégyen hogy bár sokan valami tündöklő valaminek képzelik ezt az alföldit még nem tudott továbblépni azon, hogy a ferde hajlamait normális ember nem viszi utcára, színpadra, közmédiába, hanem csendben megéli ahogy neki jól esik. Ez már nem a fajtalan ferdeség hanem idegbaj, kényszerű beteges hajlam ahol nem a megélése a lényeg hanem a kimutatása...mindenkinek tudtaára kell adja hogy ő mekkora ratyi.
csak úgy....
bayer - kocsis krétai titkos,álcázott kiruccanásáról mit tartotok, akik nappal szidjáa a buzzancsokat éjszszakára meg összefekszenek? :)
meleg kocsis máté talpig álcában: assets.4cdn.hu/kraken/7xmc1Vu490GIPwHQs.jpeg
SÍva
Először is tisztázzuk már a náci jelentését! A náci a nacionalista szóból alakult ki a németországi nemzeti szocializmus idején. Tehát aki jelen pillanatban a hazájáért, a nemzetéért, a józan gondolkodásért aggódik az mind náci! Akkor köszönöm, hogy engem is ide sorolt mert én is aggódom a magyarságért és a ferde gondolatok egyre nagyobb térhódításáért amit persze ismert emberek szájába adnak, hogy további propagandát jelentsen ebben az elferdült világban! Hol vannak a franciák, a németek, az angolok mint nemzet? Mindet megfertőzte már egy hazug felülről irányított politika aki bárkit elítél aki szembe megy és szólni mer a valódi értékekért! Milyen már az az elmebajos hozzáállás a "választott" politikusok részéről, hogy eldönthetik a többségi társadalommal szemben hogy nem létezik anya és apa csak szülő1 és szülő2. Ez csak egy "apróság" de mi van azokkal a problémákkal amik napi szinten keserítik meg az őslakosok mindennapjait és nem tesznek ellene semmit sem? Még egyszer mondom szégyen, hogy ilyen propagandát megengednek ismert embereknek és aki szóvá teszi ezt lejártatják!
jancsipapa
@Őrnagy: Ő meg könnyen mehetne ,mert ,mint a libsi propagandából tudhatjuk " világhírű ,korszakos zseni ", akit tárt karokkal fogadnának mindenütt. De ő inkább itthon sínylődik...
Menőmanó
@SÍva: A magyar nyelv értelmező szótára szerint a nacionalizmus:

Az a reakciós polgári ideológiai irányzat, amely tetszetős, félrevezető jelszavakat hangoztatva túlbecsüli a nemzeti értékeket, hagyományokat, és az a politikai törekvés, amely ezt arra használja fel, hogy az uralkodó osztály a nemzet nevében a maga hatalmát, gazdasági erejét más népek, nemzetek, ill. a nemzetiségek leigázásával, elnyomásával és kizsákmányolásával növelje, és ezzel elterelje a figyelmet a belső szociális problémákról. Burzsoá nacionalizmus; a nacionalizmus gyökerei, szemlélete; a nacionalizmus híve. A nacionalizmus állandósítja a nemzeti gyűlölködést.  A nacionálizmus voltaképpen internacionális szövetkezete a sötétségnek, butaságnak s a gonosz tekintélyek önzésének. (Ady Endre)
Nessy
Remek darab, jó szereplőkkel! Még az elején láttam.
csak úgy....
ez köll a kultúrhához szokott fidesz magyaroknak, nem az alföldi :
www.youtube.com/watch?v=fOEhXdIPRx8
Aki Én
Ilyenkor egy dolog válik a napnál is világosabbá.
Az, hogy a fidesz csicskái végtelenül buta, tájékozatlan, hergelhető emberek.
csak úgy....
@utánam a vízözön: bizony eléggé hamiskás abban is..
Szevasztok
Robika , rég nem vannyogtál.Ti foliázzátok be magyarokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.