Németh „Rezsiszilárd” Szilárd, aki a fideszes rezsicsökkentés kiherélésével egy ideig a Párt elveszett – bár szemmel láthatóan jóllakott – gyermekeként vegetált, most nagy hírekkel próbál ismét felkerülni a pályára.

Németh „Rezsiszilárd” Szilárd szerint még a héten bedobnák az új gumicsont-törvényüket

Összesimulva. Forrás: Facebook

Németh Facebookján osztotta meg követőivel, hogy az Országgyűlésben “a szuverenitásvédelmi törvénycsomag lesz a heti főmenü”. Ez az a törvényjavaslat, amelynek tervezetét Kocsis Máté, a Fidesz MIÉP-től megörökölt frakcióvezetője jelentette be még szeptemberben.

Fideszes politikusok azóta rendszeresen fenyegetődznek vele, bár pontos tartalma talány – írja a hvg.

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter az egyik kormányinfón közel egy héttel ezelőttre ígérte, hogy benyújtják a javaslatot a parlamentet, ez azonban azóta sem történt meg. A volt szdsz-es Bóka János, európai ügyekért felelős miniszter szerint a törvényjavaslat elkészült, de még vita tárgyát képezi, ezért nem került egyelőre a parlament elé –

az uniós pénzekért Brüsszelben kolduló Bókának a törvény körülbelül annyira jönne jól tárgyalásai során, mint mókusnak az erdőtűz.

A szuverenitási törvényről a Pekingben Putyint kényeztető Orbán Viktor is elmondta, hogy a parlamentben „nagy vitákra” számít annak tárgyalása során.

Forrás: hvg
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.