Ausztriában jövőre az egynapos autópálya-matrica átszámítva 3300 forintba fog kerülni, míg Magyarországon 5150 forint lesz. Magyarországon 2024. március 1-től vezetik be a 24 órás autópálya-matricát. Az egynapos matricák bevezetésének uniós határideje 2024. március 25., a tagállamoknak ekkortól kell bevezetnie az egynapos autópálya-matricát, hogy ne kelljen feleslegesen egyhetes vagy tíznapos matricát venni, ha csak egy pár órás tranzitról van szó. Az EP döntése a tranzitra, országon való átutazásra vonatkozik, vagyis ebből még nem feltétlenül következik, hogy a hazai autósok is vehetnek majd itthon egynapos matricát.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A 300 Ft-os vizitdíj bevezetésébe belebukott a Gyurcsány kormány, most meg erre egy szavuk sincs a hülyemagyar maffiahívőknek?
És Gyurcsánynak?
balos
@Maccska: nedveske! a 27%os áfa az magácskának például hazafias adó!Ja így érzed a törődést?szerintem mazochista is vagy nem csak nedves neres!
csak úgy....
itt a bizonyíték,hogy magyarország már le is körözte ausztriát! :) -és vannak még mindíg idióták,akik körmük szakadtáig az öket kiherélö,megnyomorító 0rbá kormányt védik!
-ha egy magyar hülye,akkor az nem végez félmunkát! :)
Aki Én
@KisTehen: Bármibe lefogadom te agyhalott balfasz, még ahhoz is hülye voltál, hogy megszerezd a jogosítványt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.