Persze lehet, hogy már nem is kell megdöbbenni. Lassan a legdrágább ország leszünk Európában. Január elsejétől azt tervezi a kormány, hogy nagyot emel a benzin jövedéki adóján. Akkor már nemcsak az autópálya-matrica lesz a legdrágább Magyarországon, hanem a térséghez képest az üzemanyagok is. Itt az ideje hozzászoknunk, hogy Európában az árak tekintetében sodródunk az élboly felé.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pontosan! Ha valaki csak azt nézi, hogy a teli pofával utolérésre meghirdetett Ausztriában mennyi az autópálya matrica, még a hülyemagyar maffiahívőknek is feltűnne, hogy nálunk JÓVAL drágább, mint a sógoroknál!
Ebben bezzeg nem érjük "utol" őket, nálunk a maffiaállam éhes, kell az ellopható pénz!
Pálinkás Pál
itt lenne az ideje talpraállni,és elővenni a kaszákat,kapákat...alulról kezdeni, ...
Nessy
@Béla333: Kell a pénz Lórinc barátnak az autópálya koncesszióval! Verje meg a jeges eső! Az árak nyugatiak, sót valamivel több esetenként, a bérek Etiópiak!
simmering73
És ha mindezt a fizetzések tükrében (tényleges, nem kozmetikázott) vizsgálnánk kiderülne, hogy egyedül mi alkotjuk az élbolyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.