A magyar fociválogatottnak való (nem)szurkolást képhamisítással is bizonyítani próbáló megafonos társaság kapcsán írt Facebook-posztot Havas Henrik.

Havas Henrik beleszállt a kormány megmondóembereibe: "undorító ez a sz*rkeverés, amit itt folyik"
Fotó: Youtube/Havas Henrik

Az újságírást művelő és oktató Havas több példát is felhoz arra, hogy lehet az embenek kettős identitása is.

Majd egykori tanítványáról, a Pesti Srácoknál dolgozó Huth Gergelyről értekezik, aki Dobrev Klára magyarságát kérdőjelezte meg egy írásában.

Némi undorral idézem: "…eddigi pályafutása során semmi jelét nem mutatta annak, hogy bármi azonosságot vállalna a magyar nemzettel."

Szerintem azzal, hogy Dobrev Klára az Európai Parlamentben Magyarországot képviseli, mégiscsak adott valamilyen jelet.

Na, aztán ami mindennek a teteje: "…itthon láthatóan megkezdődött a jövő évi parlamenti választás kampánya, amiből kifolyólag a közterületeken mindenhonnan Dobrev vicsorog ránk…"

- írja Havas, aki azt fontolgatja, hogy kihúzza az életrajzából, hogy az SZTE kommunikáció szakán oktatott, mert ott olyanok is végeztek, mint Huth Gergely, vagy Pilhál Tamás.  

Majd így folytatja:

"Engem egyáltalán nem zavar, hogy a román jégkorong-válogatottban szinte kizárólag magyarok játszanak. Azon se lepődök meg, hogy a felcsúti stadionban egy Puscas nevű román játékos rúgott gólt Izraelnek. Ő korábban már kijelentette, hogy semmi köze a magyarokhoz, ő román. Azzal sincs semmi baj, hogy egykor a Purczeld nevű fiúból Puskás néven lett magyar világsztár. Nem hiszem, hogy Németországban bárki kiakadt, amikor Joschka Fischer külügyminiszter arról mesélt, hogy az ’54-es berni vb-döntő után a Budakesziről Németországba deportált, de már német állampolgár szülei zokogtak, hogy nem a magyarok győztek. Millió példát említhetnék még, de ez a szarkeverés, ami a kormányoldalon folyik, enyhén szólva undorít, úgyhogy befejezem"

- zárja monológját Havas Henrik.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Shikari: anyádék tévedtek nagyot amikor nem húzott apád óvszert amikor téged csináltak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Kár ragozni, Havasnak helyén van a szíve is, az esze is. Ennyi.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 06:53 Hülye lett vona kihagyni egy ekkora ziccert:)). Te nagyon jól elvagy a többi szarházival is a Propelleren.
Téged nem elég jól fizet meg a fideSS maffia? Ez nálad döntő a kérdés? Akkor futás tüntetni, hozz létre egy érdekvédelmi szakszervetetet! Egy elégedetlen fideSS-konda birkamenet?...
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ismered a magadéit, a buta bolsi csicska efftársaidat, bolsiék fajkreténje!? Már akkor se, ha az Internacionálétokat éneklitek se!? Már a donor kutyaagyad se segít!?
@balos: Mi van, bolsi szarkupac!? Már megint előbújtál a bolsi latrinából!?
Aki Én
@ómió: De, felismerem a magaméit, de felismered a te buta, hazaáruló, hazudozó, tolvaj bolsi fajtádat is.
ómió
@Aki Én: Látom, csak úgy teszel ott az elmeosztályon, ám bolsi idiótaként a ráismerés neked sosem szokott sikerülni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.