Az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke szerint nem elég, hogy itt Magyarországon erősek azok az erők, amelyek a keresztény Európát akarják megvédeni.

Varga Judit szerint nagy közös európai változásra van szükség, de ehhez Magyarország egyedül nem elégVarga Judit/Facebook

Varga az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati küldöttgyűlésén Budapesten beszélt, ahol kiemelte: a jövő évi európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e az önsorsrontó, progresszív liberális őrületet megállítani Európában, és sikerül-e az Európai Uniót a józanság útjára visszatéríteni.

Szavai szerint az "egyre láthatóbb és egyre népszerűbb" magyar modell három "szupererőre" épül.

"Az egyik, hogy ha nem is most van igazunk, de lesz. A másik, hogy a hagyományos keresztény értékek olyan támaszpontok, amelyek mindig segítenek megtalálni a boldog, kiegyensúlyozott utat. A harmadik pedig az, hogy nekünk van hitünk. Hiszünk a hagyományos családi értékeinkben, a keresztény kultúránkban, közös hagyományainkban, és hiszünk az összefogás erejében" – fogalmazott a politikus, aki rámutatott: ma "az egész világ arról szól, hogy minden nap kétségbe vonják ezeket a meggyőződéseket."

Mi nem egyéni önzések vagyunk, hanem közösség

- hangoztatta, hozzátéve: a nemzeti jobboldalt a bajtársiasság, a lojalitás és a csapatjáték vitte sikerre.

Varga Judit szavai szerint az európai önsorsrontás része, hogy az emberek az idegen kultúrák jogait igyekeznek garantálni, miközben saját hovatartozásukat nem becsülik meg. Úgy vélte, ma olyan Európában élünk, ahol mások tisztelete bűn és ahol merészség kell ahhoz, hogy valaki elmondja, mit gondol az alapvető társadalmi kérdésekről.

Varga Judit kitért arra, hogy az európai vezetés elhibázta a járványkezelést, a migrációs politikát és az orosz-ukrán konfliktusra is rossz választ adott.

Azért került ebbe a helyzetbe Európa, mert a politikusai "nem valódi politikusok", hanem "lakógyűlésvezető politikusok". Sok bennük a "vízió nélküli önzés" és minden döntésüket a személyes ambíció határozza meg – fűzte hozzá.

Arra biztatta a jelen lévő fiatalokat, ismerjék fel "a történelmi idők szelét" és aknázzák ki tehetségüket a "közösség, a nemzet és a keresztény kultúra fenntartása érdekében". "Ti fogtok példát mutatni Európa fiatal közösségei számára" – húzta alá.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Ritka buta egy nő ez , az unió volt Magyarország belépése előtt , és a területén jólét volt , és van most is , csak azok az újonnan csatlakozott az országok küzdenek mindennapi válságokkal, ahol nem arra használták fel a felzárkóztatási euró ezer milliárdokat amire kellett volna , hanem hatalmon lévő emberek haverjaik strómanjaik lettek belőle gazdagok és a rendszer kiszolgálói , és csak a hangzatos nemzethi retorika van teljesítmény nélkül terelés képen ! A " kormány " meg azért harcol az unió ellen , 2 okból , hátha kirakják az országot , akkor beteljesül az egypárti rendszer , a másik , hogy meg ne bukjanak mert akkor mennek a börtönbe ezt jól tudják , azért tiporják a jogállamot , hogy senkinek ne legyen esély ellenük , és a jogállamiság miatt is konfliktus van a demokratikus nyugattal pontosabban abban a közösségbe aminek tagjai .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:20
Gál kinga egy csicska a havi ötmillió forintért+egyéb juttatások,amit eu parlamenti képviselőként kap.Orbánnak köszönheti,orbán csicskája.
kulabombaafityiszre
A válás is keresztényi értékrend jucuska,mert ebben az összes,magát (ál)kereszénynek valló fidernyák otthon van.Eddig többet jártak válóperes biróságra,mint a parlamentbe.
Cherry
@Maccska: És ki kellene tiltani a mocskos menekült tolvaj cigányokat mint OV és bandája .. ENNYI
human
Hallotátok az új hírt?

Lázár János:

"Tudodmásul kell vennie Nyugat-Európának, a német, francia, osztrák építőipari vállalatoknak hogy Magyarország erőszebb, gazdagabb ország akar lenni és az építőipar piacát vissza kell foglalnia Magyarországnak. Tehát a magyarországi cementgyárak jobban teszik, ha eladják a magyarországi gyáraikat magyar vállalkozásoknak."

És még mielőtt valaki elhamarkodottan azt mondaná, hogy nagyon helyes, hogy magyar kézbe kerülnek ezek a cégek azok kicsit gondolják át. Olcsóbbak-e a magyar élelmiszerláncok? Jobbak-e ott a munkakörülmények, a fizetések?
És senki ne higyje, hogy ez pusztán a külfödi vállalkozókra vonatkozik. Attól a magyar vállakozótól is elveszik a jól menő vállakozását aki az építőiparban ténykedik, de nem elkötelezett (minimum anyagilag) fdiesz támogató.

Orbánék mocskos fasiszták. Aki rájuk szavaz fasisztákra szavaz.
human
@Maccska: "Most a háborút hagyjuk."
Aha, persze. Szóra sem érdemes.
Lepényleső
...máshol meg nem ülnek fel az olyan hazugságoknak ami a holdról is látható,
- s akkor még a vélhetően köztörvényes bőnök ezreiről nem is esett szó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.