Egészpályás letámadásról beszél a kormányfő, ezt az EU képviselői biztosan nem nézik majd jó szemmel.

Orbán fenyegető üzenete Brüsszelnek: „Mi támadunk, ők védekeznek”

Orbán Viktor szombat reggel harcias posztot tett közzé, amelyben egy korábbi beszédét idézte fel:

Nemzeti konzultáció, EP- és önkormányzati választás. Egészpályás letámadás

– írja a fotóhoz, utalva arra, hogy hamarosan ezekre kerül majd sor Magyarországon. Ezek közül mindegyik érinti az EU-t is, valamelyik jobban, valamelyik kevésbé – a nemzeti konzultáció a „szuverenitás védelméről” például olyan formában biztosan, hogy kiveri majd a biztosítékot. A képen még azt is megjegyzi, hogy Magyarország éppen támad, miközben az Európai Unió védekezik. 

Már alig várjuk, hogy erre milyen nemzetközi visszhang érkezik majd:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Remélem a hétfői vendége véglegesen helyreteszi, mert már itt az ideje az újabb "cumigyógyszer" beadásának. Aztán egy-két napot hörög majd és megemészti. Közben kínozzák majd a hörcsög görcsök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Az ég szerelmére, én csak a hivatalos 2022-s választási számokat idéztem! Azt meg nem az ellenzék jelentette be hivatalosan. Nem is ők összesítették, hanem a 4iG, Mészáros cég programja kisebb, nagyobb "pihenőkkel"!
Sámannus
Az a helyzet, most a putyin köcsög menni Afrika, pótolni prigozsint, mert a KGB kicsinyáta azt a vágneros jóembert. Híába brüsszelezik a minyi putler, ő az afrikai légió pofozógépe. Lassan őt fogják leszedni, mint olasz a fügét. El jön az idö. Egyre nagyobb szarba keveri magát megérdemli. Nem mi hoztuk ebbe a helyzetbe ő független csak hát a kötélre lassacskán megérik. Sokat világolnak körülötte zöldségeket nincs életbiztosítása minden mhelyzetre, és lehet az fogja feladni akire támaszkodik. Túl sok van a rovásán ahhoz hogy simán megússza.
Dr. Proktor
Vajh milyen kórra utal a körkörös ellenségkép az anamnézisében?
ómió
@Aki Én: i Ha értelmed úgy sincs, inkább az elmeosztályon kérj magadnak némi "pihentetést", idióta, mert csak még idiótább leszel!
Nessy
@Shikari: A mateknak, már semmi köze a saját igényre szabott, a fidesz, minden választás előtt módosított választási törvényéhez! Itt már a "mennyi legyen" elv uralkodik! Szerencsére, már nem kell dolgoznom így 80+. Ma azt is letagadnám, hogy hogy hallottam a közgazdaságtanról, és azt sem tudom, mi az, hogy elemző statisztikus, és ismerem az egészségügyi finanszírozást, és teljesítmény értékelést! Indikátor?? Az valami diktátor féleség? Beteg ápolás?? Azt eszik, vagy isszák?
Nessy
@Shikari: Nem mindenkinek van 135 gombnyomogató droid, és egy, a törvénymódosításokat holdas éjszakákon beadó egyed készleten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok