A politikus nehezen egyensúlyozott az indulataiésérzései között, de most minden kitört belőle.

Ujhelyi kiakadt:"leírhatatlanul undorít, ahogyan a kormánypárt kiszolgáló közege szervezett módon hergelt"

Fotó: MTI/Kovács Attila

Leírhatatlanul undorít, ahogyan a kormánypárt kiszolgáló közege szervezett módon hergelt a válogatott csoportgyőzelme után a fideszen túli tömegek ellen és vonta kétségbe bárki magyarságát, aki nem ugyanolyan vallásosan rajong a fociért. Ahogyan undorított, miként kedélyesen paroláztak egyesek a frissen Nobel-díjas íróval, közvetlenül azután, hogy kirekesztően „imrekertészezték”. Ahogyan undorít, miként „románoznak”, „bolgároznak” teljesítmény nélküli, pökhendi kis percemberkék másokat, közben magukat közös magyar nemzetünk kiemelkedő alakjának látják és láttatják. Nos, csak nekik mondom: (Kossuth jellemzése után) közmegegyezéssel a „legnagyobb magyart” Széchenyi Istvánnak hívják. Bécsben született és a harmincas évei elején tanult csak meg – szónoki szinten is – helyesen magyarul. Gondolom, ha Széchenyi élne, most a kormánypártiak simán „labancoznák” és őt is mikrofonokkal kergetnék, hogy az osztrákoknak drukkol-e. Végtelenül abszurd és szánalmas. Szégyellni fogjátok még magatokat ezért a pitiánerségért.

- írta vasárnapi hírlevelébenUjhelyi István.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: 0rbánt naponta át kell gondolni, mitöl lenne ezért szélkakas? -kár,hogy ti magatok semmisítitek meg a teóriáitokkal a maradék ellenzéket...
Nyírfa
@csak úgy...: 12.24

Engedd meg, kérlek, hogy annak az embernek szavazzak bizalmat, aki a közvetlen és közvetett tapasztalataim alapján ezt megérdemli. Mégegyszer mondom: tapasztalat. Nem messziről kibicelek.
csak úgy....
@Nyírfa: ez tiszta sor, erre nem kell az én engedélyem ! engem itt csak az vezérel,hogy végre megszabaduljatok a (jogosan) hön gyülölt 0rbánotoktól ,aki sokkal rafináltabb mint ti!
állítólag a kívülállók ítélöképessége egy ici- picit jobb,mint a slamasztikában lévöknek!
szeretem mikor haragszol rám ! ;)
csak úgy....
@Nyírfa: ugye azt tudod,hogy mit jelent a rám való órrolásod? :) - a mi agyunkat nem a fidesz rángatja strófon !
Nyírfa
@csak úgy...: 12.53

A harag engem nem inspirál, hanem eltávolít. Távolról nézve jobban látszik az összkép, de a részletek igazságát , annak ismeretét elvitatni az összkép szereplőitől , éppoly improduktív, mint tagadni a távolról szemlézés előnyeit.
Lepényleső
...ők,- szégyenleni magukat,- olyat a jövő sosem hozhat,
hiszen annak alapja a lelkiismeret,amitől ők sosem szenvedtek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.