A nemzeti konzultációban való részvételre biztatott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Fidesz Facebook-oldalán vasárnap közzétett videónyilatkozatában.

Dömötör Csaba kiakadt az ellenzékre: megint "torpedózzák" a konzultációt

Fotó: MTI/Katona Tibor

Dömötör Csaba emlékeztetett:

néhány nappal ezelőtt elindult a nemzeti konzultáció. Brüsszel azt mondta, hogy ez az egész alaptalan, miközben a konzultációs kérdések az unió döntésein, javaslatain alapulnak. Úgyhogy sokkal jobb lenne, ha nem hessegetnék el ezeket a kérdéseket, hanem nyíltan beleállnának a vitába.

Az államtitkár szerint sajnálatos, hogy a magyar ellenzék különböző módon megint "torpedózza" a konzultációt. Vagy azzal, hogy megpróbálja összegyűjteni a kérdőíveket és így ne lehessen azokat visszaküldeni, vagy azzal, hogy a brüsszeli plenáris ülésen nyíltan kampányolnak a konzultáció ellen – fejtette ki.

Kiemelte:

Egy rendkívüli időszakban vagyunk, egy háborúk és gazdasági válság tépázta időszakban, és egy ilyen időszakban különösen fontos, hogy minden lehetséges eszközzel védjük a nemzeti szuverenitást.

"Ezért is bíztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban" – hangoztatta az államtitkár.

A Facebookon közzétett bejegyzésben jelezte azt is: Brüsszelnek és "a dollárbaloldalnak" nem tetszik, hogy Magyarország nem hagyja magát, nem kér a háborúból, a genderpropagadából, a migránsokból és nem kér az Európai Egyesült Államokból sem.

"Mi minden eszközzel megvédjük a szuverenitásunkat, és az egyik ilyen eszköz a nemzeti konzultáció" – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Úgy tudom demokrácia van, vagy mégsem,?? mindenki azt tesz azzal a WC papirral amit akar , agyament idióták ez a dolog nem jött be,,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@izéke: Vitát ebben az országban 1 megvezetőnek munkaköri leírásban tiltják!Aki hibázik az kieshet a pixisből,vagy 1 földszinti ablakból!A szakadék szélén álló országház ablakán!
izéke
@balos: nem is lenne kár egyikért sem
balos
Arról meg már nem is merek beszélni,hogy a háborús hejzett miatt a falu szélén már futó árkot ásnak a közmunkások a közelgő ellen-seggnek!A dömének pedig üzenem,hogy mikor küldik a beígért tankokat,mert a traktorokat javításra küldtük!
Béla333
Értelmes ember nem vesz részt ebben a baromságban, a hülyemagyar maffiahíveknek meg nem kell biztatás...
madlaci66
@Maccska: látta eddig valaki azt, hogy mennyi levél érkezett vissza, és hogy hol és kik és hogyan dolgozzák fel ezeket?
jáger laszló
Az LNZk kilőtte drónjait a konzultációra!!
Remélhetőleg a többség célba talál és +semmisíti a célt!!??l
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.