A nemzeti konzultációban való részvételre biztatott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Fidesz Facebook-oldalán vasárnap közzétett videónyilatkozatában.

Dömötör Csaba kiakadt az ellenzékre: megint "torpedózzák" a konzultációt

Fotó: MTI/Katona Tibor

Dömötör Csaba emlékeztetett:

néhány nappal ezelőtt elindult a nemzeti konzultáció. Brüsszel azt mondta, hogy ez az egész alaptalan, miközben a konzultációs kérdések az unió döntésein, javaslatain alapulnak. Úgyhogy sokkal jobb lenne, ha nem hessegetnék el ezeket a kérdéseket, hanem nyíltan beleállnának a vitába.

Az államtitkár szerint sajnálatos, hogy a magyar ellenzék különböző módon megint "torpedózza" a konzultációt. Vagy azzal, hogy megpróbálja összegyűjteni a kérdőíveket és így ne lehessen azokat visszaküldeni, vagy azzal, hogy a brüsszeli plenáris ülésen nyíltan kampányolnak a konzultáció ellen – fejtette ki.

Kiemelte:

Egy rendkívüli időszakban vagyunk, egy háborúk és gazdasági válság tépázta időszakban, és egy ilyen időszakban különösen fontos, hogy minden lehetséges eszközzel védjük a nemzeti szuverenitást.

"Ezért is bíztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban" – hangoztatta az államtitkár.

A Facebookon közzétett bejegyzésben jelezte azt is: Brüsszelnek és "a dollárbaloldalnak" nem tetszik, hogy Magyarország nem hagyja magát, nem kér a háborúból, a genderpropagadából, a migránsokból és nem kér az Európai Egyesült Államokból sem.

"Mi minden eszközzel megvédjük a szuverenitásunkat, és az egyik ilyen eszköz a nemzeti konzultáció" – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Úgy tudom demokrácia van, vagy mégsem,?? mindenki azt tesz azzal a WC papirral amit akar , agyament idióták ez a dolog nem jött be,,,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Dörmi, a te seggedbe egy lótorpedót!...
jáger laszló
Ez a konzultáció máris lefutott!!
Eredmény a fiókban
A többi már csak szemfényvesztés!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Várnék konzultációt olyasmiről, hogy szükség van-e ide vészhelyzeti kormányzásra, hogy ebben a helyzetben a képviselők, kormánytagok milliós fizetésekre kapjanak-e albérlet támogatást, hogy Orbán Viktor használhatja-e a honvédségi gépet magáncélokra, hogy a kormány a nyugati demokratákhoz húzzon vagy inkább véreskezű diktátorokat támogasson, vagy ha az bűncselekmény, hogy az ellenzék külföldről fogad el támogatást, az is bűncselekmény legyen, ha a magyar kormány támogat külföldi szélsőjobbos náci csürhét, vagy esetleg kampányoljon mindenki a saját lóvéjából, ahogy Amerikában, ne pedig a közpénzt herdálja rá, de hát ugye erről nem kérdezik meg a véleményemet, mert nem biztos, hogy olyan válaszok lennének, amit a klolostorgeci szeretne. A mi kormányunk nindzsa kormány, kipcsak és basi beütéssel.
uploads.disquscdn.com/images/198adc7b3e556b36fe834d166177529c497dc394e704915d682a2cc4b17ad879.jpg?w=800&h=1080
Normális! A skizofrénia ellen szedett gyógyszerek mellékhatásai orvosi szaknyelven, Tardív diszkinézia: Akaratlanul ismétélődő, céltalan mozásformák: nyelvöltögetés, grimaszolás,kézlendítés, szájcsücsörítés...
uploads.disquscdn.com/images/0f3dd42e3e36bb39a5a3b309abbb1e422719a41b66d01350774600892e33ce92.jpg?w=800&h=1733
Kedves Postás! Az Orbán féle (O1G) inzultációs mocsokkal ne szennyezd a postaládámat, inkább dobd a földre. Köszönöm!
twitter.com/GutyinaI/status/1726326165470941470/photo/1
Cherry
Úgy tudom demokrácia van, vagy mégsem,?? mindenki azt tesz azzal a WC papirral amit akar , agyament idióták ez a dolog nem jött be,,,
kereső
"A hatalmával rutinszerűen visszaélő despota valójában szadista játékot űz a néppel, sokakban mély lelkisérüléseket okozva. Milliók tudatába már befészkelte magát az aggodalom – én magam is küszködöm vele -, hogy Orbán a parlamenti cinkosaival bármikor megszavaztathatja kilépésünket az EU-ból, nem törődve annak majd végzetes következményeivel. Bármi kitelik tőle, már beszámíthatatlan, miközben vele szemben nincs ellenzéki politikaformáló erő, ami némiképp fékezőleg hathatna rá. Pedig egy európai demokrácia nyújtotta szabadságban élni azt a (távlati) lehetőséget kínálja, hogy egész életedet a mainál lényegesen jobb minőségben élheted le. Másképp beszélnek hozzád és te is másképp beszélsz másokkal, másképp és más dolgokról gondolkodsz, könnyebben és tovább élsz."

A megszűnt nemzeti szuverenitás nyomában
Karvaly
Dömötör mi Fidesz család révén már kitöltöttük,van anyag benne rendesen megy vissza a feladónak.A Soros tatát kérem vissza a plakátra,M1 műsorába este,hogy a gyerek jól tudjon éjszaka aludni.Hajrá Fidesz,hajrá konzultáció:))
Toller Béla
Nem csak alaptalan, de komolytalan is ! Szereti a gombócot ? Igen !! De az is van, hogy szereti-e a négyszögletes gombócot ? Miért, van ilyen ? Kuss, igen vagy nem !!
Lepényleső
Kizárt dolog,- ahogy napkelte nélkül mindenütt a nap sem ragyog?
Ez annyira konzultáció,- mint 2012 óta minden választásnak nevezett attrakció?
túszulejtettország
Önköltségi áron eladó kitöltetlen nemzethy konzultációs kérdőív. Olyan IQ-bajnok fidesznyik jelentkezését várom,akinek
fontos hogy véleménye duplán számítson. Több jelentkező esetén versenytárgyalás lehetséges.:))
Nessy
@Csak Norisz és senki más: A fenébe is, csak kicsit drága játék bigott híveknek! Amit mindannyian fizetünk!
izéke
" Úgyhogy sokkal jobb lenne, ha nem hessegetnék el ezeket a kérdéseket, hanem nyíltan beleállnának a vitába. "
lehet vitázni egy fideszessel,mikor úgy kerülik még a kérdéseket is,nemhogy a vitákat, mint ördög a szenteltvizet? Hányszor láttuk már orbánt vitázni,pláne az utóbbi majd húsz évben? Bármelyik miniszter,államtitkár,tistviselő futva menekül ha kérdéseket kap,vagy süketnek tetteti magát...ilyenekkel hogyan lehet vitázni?
balos
@izéke: Vitát ebben az országban 1 megvezetőnek munkaköri leírásban tiltják!Aki hibázik az kieshet a pixisből,vagy 1 földszinti ablakból!A szakadék szélén álló országház ablakán!
izéke
@balos: nem is lenne kár egyikért sem
balos
Arról meg már nem is merek beszélni,hogy a háborús hejzett miatt a falu szélén már futó árkot ásnak a közmunkások a közelgő ellen-seggnek!A dömének pedig üzenem,hogy mikor küldik a beígért tankokat,mert a traktorokat javításra küldtük!
Béla333
Értelmes ember nem vesz részt ebben a baromságban, a hülyemagyar maffiahíveknek meg nem kell biztatás...
madlaci66
@Maccska: látta eddig valaki azt, hogy mennyi levél érkezett vissza, és hogy hol és kik és hogyan dolgozzák fel ezeket?
jáger laszló
Az LNZk kilőtte drónjait a konzultációra!!
Remélhetőleg a többség célba talál és +semmisíti a célt!!??l
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.