Az egyik legnagyobb disztkontlánc ledobta az akciós atombombát: extra kedvezményt nyújt a nyugdíjasoknak. 

Minden nyugdíjast érint: ezen a héten csak így tudnak vásárolni a Lidlben, örülhetnek neki

Fotó: 123rf.com

November 27. és december 3. között a 65 év feletti vásárlók egyes termékekhez akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak a Lidl üzleteiben – derül ki a cég közleményéből.

Ebben az időszakban a 65 év felettiek:

- minden friss zöldséget és gyümölcsöt 10 százalékkal,

- minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20 százalékkal olcsóbban tudnak majd megvenni a készlet erejéig.

Az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehetők majd igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze

- írja a Telex.hu.

2022-ben iszonyúan megdrágultak az élelmiszerek Magyarországon, idén év eleje óta azonban lassult a drágulás, az éves alapon számított infláció pedig már októberben9,9 százalékra csökkent. (Más kérdés, hogy ezzel együtt nagyjából 35 százalékkal drágább az élet ma Magyarországon, mint két éve.) Az áruházláncok év eleje óta egymást túllicitálva jelentik be az árcsökkentéseiket, ennek ellenére az októberi inflációs adat szerint is 10,4 százalékkal drágultak az élelmiszerek egy év alatt. Hogy megnézzük, tényleg csökkentek-e az árak, vagy csak hozzászoktunk a drágasághoz, november közepén elmentünk a Lidlbe, és megvettük pontosan ugyanazokat a termékeket, mint egy éve. Az eredményről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Forrás: Telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ez olyan fideSSes lett!December 4én kézbesítik a nyugdíjakat!Szóval hoppon maradnak a nyuggerek!
kereső
@balos: Azokét akik bankszámlára kapják. A postások dec. 4-én kezdik hordani, azaz lesz aki 10-12 tájékán kapja meg.
Egyébként hülye a cim, ismét- nem minden nyugdijas tud lidl-ben vásárolni. Ez csak a városiak kedvezménye.
balos
@kereső: A lényege,hogy hátha a januári érkezéséig elfogy a lóvé és mehetnek a tepsibe!
simmering73
"A magyar nyugdíjasnak prémiumot osztogatnak, ingyen tűzifát, tejet, tojást, vagy éppen száraztésztát, mert egyszerűen nem engedheti meg magának sokszor azt, hogy szimplán megvásárolja azt magának a boltban. Ez mutatja meg az igazi szegénységi szintet, hiszen más országokban a Lidl nem döntött ilyen akciókról, érdekes módon csak a világ legbiztonságosabb országában vásárolhatnak száraztésztát kedvezményesen a 65 év felettiek, ráadásul az elmúlt 100 év legjobb tíz évét követően. Olyan jól megy nekünk kérem szépen, hogy külföldi multik sietnek a szegényebbek megsegítésére. Milyen ország ez? Milyen ország az, ahol nincs pénz a legelesettebbek és leginkább rászorulók megsegítésére? Van pénz stadionokra, templomokra, propagandára, atlétikai vb-re, vadászati világkiállításra és pápai konferenciára is, de arra nincs, hogy ne a Lidlnek kelljen pénztárcatámogató döntéseket hoznia azért, hogy a 65 év felettiek ne szégyenkezzenek a kasszánál."
kolozsvaros.com/2023/11/28/van-miert-koszonetet-mondani/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.