Meg kell védeni Magyarország keresztény civilizációját az Európára zúduló iszlám inváziótól, hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a nemzeti konzultáció keddi, siófoki állomásán – olvasható a kdnp.hu-n. Semjén Zsolt kiemelte: a keresztény civilizációt úgy védhetjük meg, ha kitöltjük a nemzeti konzultációt, ezzel felhatalmazást adva a kormánynak, hogy Brüsszelben is meg tudja védeni a keresztény kultúránkat, nemzeti szuverenitásunkat, családjainkat – húzta alá.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nagy magyar nevettetők, avagy Isten hozott a Kabaréban (részlet)
"...az új tehetségeket még annyira nem sikerült megismernem, de tudom, hogy Nagy Márton nagy sikerrel vette át Palkovics korábbi műsorát, a „Dübörög a gazdaság”-ot, új nevén az „Apa férfi a gazdaság Nő.” Aztán itt van az új honvédelmi miniszter, akinek sikerült teljesen megújítania a honvédelmi kabarét. Új sorozata, a „Talpra Magyar, avagy sok névvel és fegyverrel a békéért!” egyre népszerűbb. Az új Navracsics show, a „Most már aztán tényleg jön a pénz” szerintem sokkal jobb, mint a régi szereplései. Azokra igazából már nem is emlékszem. Az új igazságügyi minisztert még csak nem is láttam, és ha netán olvastam is róla, nem hagyott bennem nyomot. Az viszont jó hír, hogy Varga művésznő akármilyen pozícióban is van (vagy nincs), folytatja az „Igazságot Magyarországnak!, avagy mit képzel Brüsszel?” című műsorát, igaz mostanában ritkábban jelentkezik be. Novák Katika új műsora a „Családi béke, avagy Család és Béke, (avagy Isten és béke és haza és család és béke, és szaporodjatok és béke, és gyerekek és béke (és család és világbéke és béke, és család és háború és béke))” még színvonalasabb is lett, mint a régi műsora a „Ha már ilyen szerencsétlen hülye vagy, hogy tanár vagy ápoló lettél, akkor legalább basszál sokat, hogy még több magyar legyen.” (És béke.)"
kolozsvaros.com/2023/11/28/nagy-magyar-nevettetok-avagy-isten-hozott-a-kabareban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.