„Borzasztó rosszul éli meg” Donáth Anna DK-val szembeni frontnyitását Nyirati Klára, Baja momentumos polgármestere.

Gyurcsány kegyeiért iszapbirkóznak a Momentum nagyasszonyai

A tét nem kicsi, Gyurcsányon civakodnak. Forrás: Facebook

Nyirati egy rendezvényen elmondta, hogy miután beszélt Fekete-Győr Andrással, kiderült, ő is úgy gondolja, hogy Donáth Anna hülyeségeket csinál.

Tehát, ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele? Egyrészt. Másrészt meg a Fidesz csak röhög a markába – idézi az ATV.

Nyirati hozzátette azt is, hogy:

én Donáth Annára most nagyon haragszom, és nem én vagyok az egyetlen. A hétvégén Soproni Tamással találkoztam, és ő is azt mondta, hogy nem tér magához. Utána felhívta az Annát, hogy oké, most akkor mit mondjak a DK-soknak helyben? Hogy akkor most hogy várjam a segítségüket, hogy támogassanak? És én ugyanígy vagyok ezzel.

Annának ez egy borzasztó rossz lépése volt, és én csak csodálkozom, hogy miért hagyják. Annyira rossz lépés, hogy most a Momentumban szerettek volna nálunk Baján egy kihelyezett frakcióülést tartani, és én konkrétan mondtam, hogy ne jöjjenek. Ne jöjjenek, azért, mert most nem kívánatosak Baján

– elmélkedett Nyirati Klára, körme szakadtáig védelmezve az egyre többek által  Orbánék legnagyobb támaszának tartott Gyurcsány Ferencet.

Forrás: ATV
Fotó: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "Momentumos nagyasszonyoknak" legfeljebb nem lesz annyi sárga vagy egyéb színű drágakövek a nyakukban ( borostyán, citrin, jáspis, tigrisszem, topáz...) mint például Nyirati Klára, Baja momentumos polgármesterének. Halló itt baja, mondja mi a baja!
Eladott Ország
Annácska, ez már a kampány része?! Nekem azt mondták, a fideszt kellene leváltani, de biztos rosszul informáltak. Rövid távon, bármi áron, bárkivel összefogva a fideszt meg kell buktatni! Igen, Gyurcsánnyal is összefogva, az EP és az önkormányzati választáson is, mert csak így jön ki a matek még egy szociológusnak is.
Sakk Matt
@Eladott Ország: Én konkrétan értem a problémáját és úgy érzem, Nyitrai Klára Soproni Tamással és a többiekkel pontosan tudja, mi a helyzet és mi a cél!
Donáth pedig sunyi és aljas.
Eladott Ország
@Sakk Matt: ma, 17:08 ☺ Pontosan így van. „ A demokráciában az a rossz, hogy a buta tömegek is könnyen hatalomhoz juthatnak.” ( Arisztotelész)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278501316_520370233043269_3557895643521999947_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=s3W-OcWD7i0AX9fL73o&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBry3U9CtsG8ZoaCHF9xmdiDy44EDLGmODBik6EVallLQ&oe=656D53D7
-Hová mész apjok?- Vadászni. -Oké, de politikust ne hozz, mert annak nem sül le a pofájáról a bőr!
twitter.com/csorike1520/status/1601544403822137344/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.