Donáth Anna kijelentette: nem lesz még egyszer olyan lista, amelyen Donáth Anna és Gyurcsány Ferenc neve együtt szerepel.

Donáth Annának végleg elege lett Gyurcsányból, megmásíthatatlan döntést hozott

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Momentum EP-listavezetője a Szabad Európának adott interjújában elmondta, hogy már tavaly is csak befogott orral tudtak együtt szerepelni Gyurcsány Ferenccel.

Donáth Anna szerint a magyar politika újra és újra meg akarja követni, hogy mi történt például 2006-ban, azonban nem lehet sok év után sem azt mondani, hogy „az már rég volt”. 2018 után ők is elhitték, hogy előbb kell kormányt váltani, és utána kell a saját térfélen is rendet rakni, de tévedtek, mondta. Szerinte csak akkor tudják visszanyerni az ellenzéki hitelességét, ha bizonyos esetekben borítják az asztalt, és nem néznek félre. „Ez az összefogás kényszer, ez a szó önmagában borzasztó konnotációt hordoz”

- írja a Telex.hu.

Gyurcsány Ferenc és saját közös listájáról annyit mondott: 

2022-ben sok olyan választó volt, aki azt mondta orr befogva kormányt váltunk, rengeteg politikus volt, aki orr befogva ráment arra listára. Én nem szeretnék többé orr befogni

– jelentette ki Donáth Anna.

Forrás: Telex.hu

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor kérezkedj fel a fideSS listájára Anna. Ott a helyed. Orbán után közvetlenül.
Az "összefogást" meg nektek kellett volna megtölteni tartalommal- de ehhez nincs sem tehetségetek, sem elhivatottságotok az ország iránt. A "hülye" ellenzéki szavazó, meg szórjon hamut a fejére, és szégyellje magát, mert "kierőszakolta", hogy legalább némi kis reménye legyen a NER megbuktatásának. Na, menj a 3,14csába kiasanyám, mig jól nevelt vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: Reagálva az öszödi beszédre hivatkozásra, ahol a felháborodás ugye egy kiragadott részleten alapszik,
akkor ennek mentén pedig te egy kurvapecér vagy mert kigadtam írásodból egy mondatot aminek alapján szégyeld magad, hogy problémádat ilymódon kivánod megoldani.:
"az asszony futtatása megoldást jelent a problémára"
balos
A no megérett a operációra!Ilyeneket szeret maga mellet az ereszen a józsi!Befogadja még az ö répáját is!Fene a gusztusát!
Dr. Proktor
Donáth Anna is politikus, ergo arrafelé kötelező a hazugság tényként közlő beállítása!
Ámbátor az is lehet hogy bejelentéséért cserébe felmentik apukát az abúzus vádja alól...
Nanya
@Maccska: A farkaddal,meg a mogyoróiddal foglalkozz,ne velem !
surdilloFUJT
MOST LETT VÉGÉRVÉNYESEN ÉRTHETŐ,HOGY MIÉRT ERŐLTETTÉK MZPT AZ ÖSSZEFOGÁS ÉLÉRE!!!MINDENÁRON A DK-N AKARTAK ÜTNI,MERT ŐKET CSAK A SZÉTHÚZÁS AZ IDIÓTA NAGYKÉPÜSÉGÜK ÉRDEKLI,ÉS NEM AZ ORSZÁG SORSA,ÉS AZ ORBÁNI ALJAS FIDESS ELTÁVOLÍTÁSA!!!REMÉLJÜK A SORS 1000 SZERESEN MEGFIZETI ANNÁNAK ÉS A MOMENTUMNAK EZEKET A ALJASSÁGOKAT!!! A NET ÉS MI CIVILEK NEM FELEJTÜNK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.