A kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak, növekszik a migránsmunkások száma – figyelmeztet a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

Beindult az Orbán-terv, hónapról hónapra nő a migránsmunkások száma – Mindenkit figyelmeztet a Jobbik-Konzervatívok

Leszögezik: egyre többen vehetik és veszik is el a magyarok munkáját, köszönhetően a kormány veszélyes, nemzetellenes tervének. Ráadásul Orbánék nem akarnak itt megállni: félmillió, főként ázsiai migránsmunkást telepítenének hazánkba – mutattak rá.

Beindult az Orbán-terv: Hónapról hónapra nő a Magyarországra érkező migránsmunkások száma

– derül ki a KSH által közölt adatokból.

A kormány tárt karokkal várja őket, sőt a Fidesz-közeli cégek a toborzásukból is oroszlánrészt vállalnak. Már 100 ezren lehetnek hazánkban főként uniós állampolgársággal nem rendelkező idegenek, hogy elvegyék a magyarok munkáját, hogy letörjék az egyébként is alacsony béreket, hosszútávon pedig megbontsák hazánk kulturális egységét – emelte ki a jobbikos sajtóközlemény.

Az Orbán-kormány ennek a többszörösét, legalább 500 ezer migránsmunkást akar hazánkba telepíteni. Amennyiben ez sikerül nekik, Magyarországon minden huszadik ember migránsmunkás lesz!

A Jobbik-Konzervatívok leszögezte:

Ők zöld utat adtak a bevándorlásnak, mi elutasítjuk a migráció minden formáját!

Az ellenzéki párt politikusai legutóbb Makón álltak ki a magyar munkavállalókért, ahol már több tucatnyi honfitársunk munkáját elvették a migránsmunkások.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: nem azt hazudta a gazdád, hogy nem vehetik el a magyarok munkáját? Még vendégmunkások sem?
Az anyád picsáját, te buta féreg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Orbán nem régen volt Kazahsztánban és Azerbajdzsánban és mint nyilatkozta nagyon jól érezte magát az ősi rokonok között.A baj csak az, hogy nem töltheti minden idejét a távoli ázsiai országokban, de változatlanul jól akarja érezni magát és ezért most nem ő utazik Ázsiába, ázsiaiakat enged be az országunkba.Akarata szerint közel 500 ezer embert enged be az országba, szerintem nem csak azért hogy jól érezze magát, hanem azért is ,hogy a magyar munkásokat sakkba tartsa, hogyha lázadoznak , nem engedelmeskednek, akkor munkaviszonyukat megszüntetik és a" testvéri "ázsiaiak foglalhatják el a magyarok munkahelyét.Így legalább két legyet üt egy csapásra, mert lesz itt olcsó munkaerő, és az ázsiaiak között baráti társaságban érezheti magát.Közbe meg azt kajabálja ország szerte , hogy "Magyarország a magyaroké!"
Nessy
Makón is a magyar munkások betanították az indonéz munkásokat, majd a magyar dolgozókat kiebrudalták!
Hívek! Jöhet a hozsanna!
Aki Én
@verőce21: Tehát igaz, hogy a gazdád egészségre káros gyárakkal szórja tele az országot... :(
Menőmanó
Már nem baj, hogy a migránsok megváltoztatják a kulturhánkat, identitásunkat, megerőszakolják lányainkat, asszonyainkat, nagyanyáinkat, elfoglalják a lakásainkat (főleg a kokerók félnek ettől!) és kevert fajúak leszünk?
Fidkányok, mit gondoltok erről?
ómió
És a déli határon lövöldözőket is sikerült migráncsmunkássokká hazudnotok, efftársak!?
balos
@szópó-ómió:szerencsét-lenke!!!A Cimborája látja el őket fegyverrel,amit a mi adónkból juttat a geci az ottani csetniknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.