Az kiabál, akinek ég a háza – így reagált a Fidesz Donáth Anna nyilatkozatára

 Megint Brüsszelbe rohan feljelentgetni Magyarországot – A Fidesz ismét az ellenzéket fenyegeti börtönnel

Semmi meglepő nincs abban, hogy a Momentum megint Brüsszelbe rohan feljelentgetni Magyarországot, most éppen a parlament előtt fekvő szuverenitásvédelmi törvény miatt.

A teljes baloldal momentumostól nyakig benne van a külföldi kampányfinanszírozási botrányban. Nem csoda, hogy nem tetszik nekik, ha bezárjuk a kiskapukat és akár 3 év börtönt is kaphat, aki idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot.

- jelentették ki.

Magyarország szuverenitása nem játék, a törvénycsomagot még idén elfogadjuk.

Forrás: MTI-OS

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
""'akár 3 év börtönt is kaphat, aki idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot.'""

Például oroszországnak vagy kínának. De szóba jöhet azerbajdzsán, türkisztán, hátasztán.

Kapjon. Szerencsére a németek, franciák, belgák és a többi Eu nem idegenek, a nattóban meg még az usa is nettó. Vagy bruttó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Yoda69: Mi van, gyagyás bolsi!? Még mindig nem ismered fel a bolsi magadéit!? Nem javult az elmebajod!? Arról meg "totál elfeledkeztél", amikor 2008-ban Böszme gazdátok már visítva rohant az IMF-hez gigakölcsönért az államcsőd elől, de népzsebelésért cserében már meg is kapta!? Nem baj, hogy ez még évekig a fejünk fölött lógó államcsődötök volt!? Vagy ez az, amit indokolatlanul, ám "annál efftársiasabban" most másokra hazudnál, gyagyás!? Inkább az agybajodat kezeltesd, hogy valamire emlékezni is képes legyél!
ómió
@Aki Én: Bolsiék agyhalottja! Azért ütősebb hazudoznivalóid nincsenek!? Kifujt a "bolsi innováció"!?
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsevik. Az IMF kolcson biztositek volt a penzpiacok megnyugtatasara. Es be is jott a huzas, mert elkerultuk az allamcsodot, sot az IMF kolcsont se kellett felhasznalni. Ezert tudta a fonokod visszavizetni, miutan hatalomra kerult.
Kezeltesd magad gyagyas!
ómió
@Yoda69: Bolsiék gyagyása! Előbb taníttasd meg már magadnak valakivel a tetvesbolsi efftársaidat, mielőbb felismernéd őket, ha már agyhalottságod a tetves bolsiságaitokat itt összevissza hazudozza másokra! Vagy agyhiányod ezt eleve lehetetlenné teszi!? Az más! Amúgy meg pénzpiacokról hazudozol, amikor a tetvesbolsi bandátoknak évekig nem adott senki pénzpiaci hitelt, kizárólag csak az IMF-en keresztül!? Szarkupac efftárs, talán izmosabb hazugságokat keressél magadnak!
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsevik. Az IMF hitelnel kedvezobb nincs a piacon. Gazdaid azert vesznek fel kinai es ruszki hitelt, mert azt szabadon koltethetik barmire, akar 27 milliardos yachtra is. Mig az IMF hitel felhasznalasanak kemeny feltetelei vannak.
Bunko kommunista fattyu vagy te roman taho.
ómió
@Yoda69: Még mindig nem tanították meg neked, hogy kik a tetvesbolsi efftársaidat ott az elmeosztályon!? Kérj magadnak új donor kutyaagyat, hogy felismerd a tetvesbolsi magadéit! Már erre se vagy képes!? Ezért nem vetted észre, hogy még az IMF hiteletek keretében is gatyára zsebeltetttétek a magyart!? Most is erre ácsingózik a tetübolsi fajtátok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.