Az kiabál, akinek ég a háza – így reagált a Fidesz Donáth Anna nyilatkozatára

 Megint Brüsszelbe rohan feljelentgetni Magyarországot – A Fidesz ismét az ellenzéket fenyegeti börtönnel

Semmi meglepő nincs abban, hogy a Momentum megint Brüsszelbe rohan feljelentgetni Magyarországot, most éppen a parlament előtt fekvő szuverenitásvédelmi törvény miatt.

A teljes baloldal momentumostól nyakig benne van a külföldi kampányfinanszírozási botrányban. Nem csoda, hogy nem tetszik nekik, ha bezárjuk a kiskapukat és akár 3 év börtönt is kaphat, aki idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot.

- jelentették ki.

Magyarország szuverenitása nem játék, a törvénycsomagot még idén elfogadjuk.

Forrás: MTI-OS

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
""'akár 3 év börtönt is kaphat, aki idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot.'""

Például oroszországnak vagy kínának. De szóba jöhet azerbajdzsán, türkisztán, hátasztán.

Kapjon. Szerencsére a németek, franciák, belgák és a többi Eu nem idegenek, a nattóban meg még az usa is nettó. Vagy bruttó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Ki lesz az első aki 3 éves büntit kap azért mert külföldről pénzt kapott és a választásokon L indul!!??
Ilyen hülye + is érdemli!!
Bár ezt be is kell bizonyítani!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
""'akár 3 év börtönt is kaphat, aki idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot.'""

Például oroszországnak vagy kínának. De szóba jöhet azerbajdzsán, türkisztán, hátasztán.

Kapjon. Szerencsére a németek, franciák, belgák és a többi Eu nem idegenek, a nattóban meg még az usa is nettó. Vagy bruttó.
Dr. Proktor
Az információ átadása nem feljelentés... csak szólok!
balos
@Shikari: A maguk "istene" az üvegzsebekben a labanc öeikben és a keleti seggek szarában!
Clavigo
@Shikari: Mit " szívtál " biiirka,,hogy ilyen aktív vagy ?
bakonyiisti
te büdös korcs cigó...nem emlékszel,ki rohangált hetente feljelenteni az országot...?csak nem te voltál...?...akkor kellett volna eltiporni téged, nem demokratikusan...
Menőmanó
Ha valami jó dologra készülne a fidesz, akkor nem elhallgatni akarná, hanem nagydobra verni.
Amit el akarnak sunnyogni, az vagy szégyenletes, vagy bűncselekmény, de soha nem a tisztesség jele.
Csizmás Kond
A baloldal mindig az idegen hatalom kiszolgálója volt, azok éltették azok diktálták a tetteit és azért fáj most nekik ennyire ez a változás mert igy ingyen kell ugassanak.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha a fideszt nézed a ruszkik, kínaiak,türk tanács seggnyalóját, akkor ha picit gondolkodni is tudsz rájössz ,hogy ök a valódi idegen hatalmak kiszolgálói az állítólagos jobboldaliságuk ellenére!
frank
Készítik a hazaárulási törvényt. Börtönbe kerül a feljelentő.
frank
Minden eszközzel,ellen kell állni a bolsevista mételynek. Tűzzel vassal...
ómió
Donáth efftársnő, bizony, a fix brüsszeli seggnyalásnál ő maga az efftársi "honfoglalás"!
Dr. Proktor
@csak úgy...: A korrupció és a közpénzlopás mióta keresztény jobboldali, nemzeti tulajdonság?
A háromnegyed nem lop, nem is nagyon van nekik miből, dehát ők a "libernyákok", míg a jobboldali egyharmad ,ami a választásokon csodálatos módon átalakul kétharmaddá, turkál a zsebünkből beszedett közpénzben...
csak úgy....
@Dr. Proktor: ezt tölük az állítólagos jobboldali kersztényektöl kellene kérdezned és nem tölem!
- egyszer 1 fideszes ,akit azóta a sutba baxtak (a nevére már nem emlékszem) azt mondta,hogy akik lopnak le lesz vágva a kezük!
szerinted,ha tartották volna magukat a volt párttársuk ígéretéhez, akkor lenne még a fideszben valaki aki tud még mivel vakaródzni?
CsipkeRózsa
A pénz elfogadása még nem bizonyítja, hogy "idegen érdekcsoportoknak szolgáltatja ki az országot". Miért jelentené azt?
Egyébként, nem idegen érdekcsoport, amelyik pénzt gyűjtött a kampányra, hiszen magyar állampolgárságú választópolgárok adományoztak.
Dr. Proktor
@csak úgy...: Nekem meg egy másik fideszes, a csúcs közeléből, azt mondta hogy a birkák azért vannak hogy nyírják őket, a marhák pedig azért hogy fejhesssék őket!
Nem a háziállatokra gondolt...
csak úgy....
@Dr. Proktor: gyakorlatilag igaza volt,hiszen ök már a kubatov lista alapján is tisztában vannak a szavazóik szellemi erényeikkel!
Aki Én
@Csizmás Kond: Van benne valami. Ezért is csodálkozom, hogy a komcsikkal teli fideszbe, és komcsi titkár vezetőjébe vagy szerelmes.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...de igen...akár Judás esetében...
Aki Én
@Shikari: @Csizmás Kond: @KisTehen: @ómió: ,,2006 októberében az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az Európai Parlament néppárti frakciójában azt szorgalmazta, az EU állítsa le a Magyarországnak szánt uniós pénzek kifizetését a „hazug és csaló” kormány miatt. Orbán követelésének nem lehetett volna valós következménye, mivel az EP-n keresztül nem lehet az EU költségvetését befolyásolni, de ha mégis lett volna, az több ezer milliárd forint veszteséget jelentett volna az országnak."

,,Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. "

,,Orbán Viktor 2006-ban: Az EU ne adjon pénzt “hazug és csaló” kormányoknak"
ómió
@Aki Én: Látod, gyagyás! Amikor "fejlesztettétek az államcsődöt" (2010-re be is érett), akkor azt EP-n keresztül "ez megelőzendő jogos igény jogosan nem lehetett", most viszont, hogy ilyesmi szétlopott államként szóba se kerül, elég hozzá, ha a tetvesbolsi brüsszeli "kiküldöttjeitek" minden mocskot az egekbe hazudhassanak, ami ilyenkor az országnak, ugye, a pénzét szétlopatnotok "efftársilag már nem újság"!? Micsoda más, ugye, egy tetvesbolsi "aktuálaljasságotok"!
Yoda69
Ennyi erovel akkor orbanek se kaphatnak az uniotol penzt, mert az is serti a szuverenitasunkat.
Yoda69
@ómió: Bolsi!
Csak a tenyek kedvéért: 2010-ben nem volt allamcsod, meg technikai allamcsod SE, ami most jelenleg van. Allamcsod kozeli helyzet volt, amit kivaloen kezet a Gyurcsany-Bajnai kormany. Meg a poraztato Führered is elismerte ezt.
Aki Én
@ómió: www.youtube.com/watch?v=VInz1J9PSP0

Nézd csak, mit mondott a fidesz!
Habár gondolom hiába, mert te vagy a legbutább, legostobább, leghülyíthetőbb csicskájuk.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...és ezzel most azt akarod bizonyítani, hogy minden baloldali párt Orbánt utánozza ?
ómió
@Yoda69: Mi van, gyagyás bolsi!? Még mindig nem ismered fel a bolsi magadéit!? Nem javult az elmebajod!? Arról meg "totál elfeledkeztél", amikor 2008-ban Böszme gazdátok már visítva rohant az IMF-hez gigakölcsönért az államcsőd elől, de népzsebelésért cserében már meg is kapta!? Nem baj, hogy ez még évekig a fejünk fölött lógó államcsődötök volt!? Vagy ez az, amit indokolatlanul, ám "annál efftársiasabban" most másokra hazudnál, gyagyás!? Inkább az agybajodat kezeltesd, hogy valamire emlékezni is képes legyél!
ómió
@Aki Én: Bolsiék agyhalottja! Azért ütősebb hazudoznivalóid nincsenek!? Kifujt a "bolsi innováció"!?
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsevik. Az IMF kolcson biztositek volt a penzpiacok megnyugtatasara. Es be is jott a huzas, mert elkerultuk az allamcsodot, sot az IMF kolcsont se kellett felhasznalni. Ezert tudta a fonokod visszavizetni, miutan hatalomra kerult.
Kezeltesd magad gyagyas!
ómió
@Yoda69: Bolsiék gyagyása! Előbb taníttasd meg már magadnak valakivel a tetvesbolsi efftársaidat, mielőbb felismernéd őket, ha már agyhalottságod a tetves bolsiságaitokat itt összevissza hazudozza másokra! Vagy agyhiányod ezt eleve lehetetlenné teszi!? Az más! Amúgy meg pénzpiacokról hazudozol, amikor a tetvesbolsi bandátoknak évekig nem adott senki pénzpiaci hitelt, kizárólag csak az IMF-en keresztül!? Szarkupac efftárs, talán izmosabb hazugságokat keressél magadnak!
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsevik. Az IMF hitelnel kedvezobb nincs a piacon. Gazdaid azert vesznek fel kinai es ruszki hitelt, mert azt szabadon koltethetik barmire, akar 27 milliardos yachtra is. Mig az IMF hitel felhasznalasanak kemeny feltetelei vannak.
Bunko kommunista fattyu vagy te roman taho.
ómió
@Yoda69: Még mindig nem tanították meg neked, hogy kik a tetvesbolsi efftársaidat ott az elmeosztályon!? Kérj magadnak új donor kutyaagyat, hogy felismerd a tetvesbolsi magadéit! Már erre se vagy képes!? Ezért nem vetted észre, hogy még az IMF hiteletek keretében is gatyára zsebeltetttétek a magyart!? Most is erre ácsingózik a tetübolsi fajtátok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.